Φινάλε για το 2012

Με δύο δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 20η αγωνιστική, που είναι και η τελευταία για το 2012 στην Premier League. Το μοναδικό μας σημείο σήμερα στα «Μονά» έρχεται από το Μεγάλο Νησί και είναι το Goal/Goal στην αναμέτρηση Έβερτον – Τσέλσι.

Όλο αυτό το διάστημα η Premier League μας χάρισε εκπληκτικά παιχνίδια με εντυπωσιακά σκορ και τις ομάδες να δείχνουν πως ευχαριστιούνται να αγωνίζονται αυτές τις μέρες έχοντας ως πρώτο στόχο το θέαμα. Έτσι αναμένουμε να είναι και το σημερινό παιχνίδι, κόντρα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την τρίτη θέση και σκοράρουν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους.

Στις «Μπόμπες» έχουμε επιλέξει δύο αγώνες. Αρχικά πάμε με το «Διπλό» της Βαρέζε με αντίπαλο την Άσκολι για τη Β’ Ιταλίας σε απόδοση 2.60. Η Βαρέζε έχει καλύτερο σύνολο και σήμερα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη απουσία της αντιπάλου της, καθώς ο ηγέτης Ντι Ντονάτο είναι τιμωρημένος. Επιπλέον οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο ματς λιγότερα απο τις άλλες ομάδες, πράγμα που τους δίνει ψυχολογία, αφού γνωρίζουν αν πάρουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία. Τέλος «έκπληξη» προβλέπουμε και στον αγώνα της Νταντί Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Σεντ Μίρεν με το Χ2 να παίζεται σε απόδοση 1.91. Η Νταντί δεν αποδίδει καλά στην έδρα της και μετρά μόλις 2 νίκες σε 10 αγώνες. Το ότι έχει συμπληρώσει δύο αγώνες χωρίς να ηττηθεί συνιστά… επιτυχία και σήμερα αναμένεται να τα βρει… σκούρα κόντρα στη μαχητική Σεντ Μίρεν που έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί επάξια στην κατηγορία, παρά τις απουσίες.

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει σήμερα αρκετά σημεία απο τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης να κλέβει την παράσταση. Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις σημερινές προτάσεις στην κατηγορία Eu Basket.

Μετά απο ένα μικρό «break» το Τένις επέστρεψε και πάλι στη δράση και μαζί με αυτό και η στήλη των επιτυχιών του Betarades.com. Ο tipster μας επέλεξε απο τη σημερινή ημέρα δύο σημεία. Διαβάστε εδώ την ανάληση των αγώνων και δείτε τις σημερινές προτάσεις.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε και καλές γιορτές.

To Top