Φλεβαράκης: “Ο Άρης αξίζει μια θέση πιο ψηλά”

Η σημερινή εμφάνιση του Άρη ήταν μια ακόμη απόδειξη της αγωνιστικής ανόδου του το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως τόνισε ο Κώστας Φλεβαράκης στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη και υποστήριξε πως “ήταν πολύ καλός και επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία τον τελευταίο μήνα. Το έδειξε απέναντι στον Ολυμπιακό και την Καβάλα, αλλά και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του. Πίστευα από την αρχή του πρωταθλήματος ότι θα βρει ρυθμό και αξίζει μια θέση πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για τον Ηλυσιακό υποστήριξε πως “εμείς ξέρουμε ότι είμαστε αποδυναμωμένοι σε σχέση με πέρυσι. Με πιο χαμηλό μπάτζετ. Παλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί εύκολα ή δύσκολα”.

Ο Γιώργος Αποστολίδης τόνισε πως “έπρεπε να κρατήσουμε χαμηλά τον Ταπούτο αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε στόχο να παίξουμε καλή άμυνα και άμυνες ζώνες για να μπερδέψουμε τον Άρη στην επίθεση αλλά δεν το πετύχαμε ούτε αυτό. Στο τέλος δείξαμε κάποια στοιχεία του χαρακτήρα που έχει η ομάδα μας. Μαζέψαμε τη διαφορά, η οποία δεν είναι αυτή που αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ που είναι πολύ σημαντικό για μας”.

To Top