Τζέιμς: “Συγχαρητήρια στον κόουτς”

Μπορεί να μην βοήθησε αρκετά στο σκοράρισμα και να περιορίστηκε στους 8 πόντους ο Ντόμινικ Τζέιμς όμως ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και βοήθησε σημαντικά στο οργανωτικό κομμάτι. Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε για μία ακόμη φορά με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του, Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Υπογράμμισε αρχικά πως “κάνουμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον κόουτς. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Είμαστε ενωμένοι. Δουλεύουμε σκληρά και ο προπονητής μας πιστεύει κάτι που είναι πολύ σημαντικό” και πρόσθεσε: “Έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Το πρώτο είναι με την Ρουντούπις και μετά το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσουμε όλα και στα δύο ματς όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Ρουντούπις. Κοιτάμε ένα ένα τα ματς και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά”.

Για την δική του απόδοση είπε ότι “σήμερα μπορεί να μην σκόραρα πολλούς πόντους όμως ειλικρινά αυτό δεν με νοιάζει καθόλου. Είμαι παίκτης της ομάδας και όπως είχα πει και στο παρελθόν δεν με νοιάζει αν σκοράρω ή όχι αλλά να κερδίζει η ομάδα. Είμαι πλέι μέικερ και προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου και να κερδίζει η ομάδα”.

To Top