Κερούς: «Δεν βλέπω την ώρα για το… Άρης-ΠΑΟΚ»

Ο Σέρχιο Κερούς παρουσιάζεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κόντρα στον Ηλυσιακό πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του με τη φανέλα του Άρη, πετυχαίνοντας 18 πόντους και βοήθησε τους κίτρινους να φτάσουν εύκολα στην επικράτηση.

Μιλώντας για το παιχνίδι δήλωσε πως «παίξαμε σαν ομάδα και πήραμε μια σημαντική νίκη μου θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια. Χαίρομαι που πήραν όλοι οι παίκτες χρόνο συμμετοχής ειδικά τα νεαρά παιδιά και έπαιξαν καλά όπως ο Μαυραειδής και ο Δήμας. Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά 20 πόντων, την οποία κρατήσαμε μέχρι τέλους».

Ρωτήθηκε για τους λόγους της βελτίωσης στην απόδοση του και ο 22χρονος παίκτης έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή και του Χρήστου Ταπούτου. «Έχω έναν θαυμάσιο κόουτς που ήταν υπομονετικός μαζί μου από την αρχή που ήρθα στην ομάδα γιατί δεν κατάφερα να εγκλιματιστώ. Μου έδειξε εμπιστοσύνη, προσαρμόστηκα και γενικότερα με έχει βοηθήσει πολύ. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ο Ταπούτος που ασχολείται πολύ με μένα στις προπονήσεις ή μετά το τέλος τους όταν κάνουμε μαζί σουτ. Όταν βλέπεις να σε πιστεύουν οι άλλοι αισθάνεσαι τη διάθεση να τους δικαιώσεις και να αποδείξεις ότι αξίζεις την εμπιστοσύνη τους».

Μετά τα Χριστούγεννα ο Άρης αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, στο κλασσικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ο Κερούς έδειξε να γνωρίζει αρκετά για τη σημασία του. «Ξέρω πολλά για το παιχνίδι αυτό. Είμαι καλά πληροφορημένος. Γνωρίζω ότι είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και πως η αντιπαλότητα μεταξύ των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Θα γίνει μια σκληρή αναμέτρηση και ανυπομονώ να τη ζήσω. Θα γίνει στο γήπεδο τους και θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους. Περιμένω μεγάλη μάχη. Εμείς θα πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να νικήσουμε.

Δυο λεπτά πριν τη λήξη ο Κερούς είχε μια συνομιλία με τον προπονητή των κίτρινων κι όπως εξήγησε: «Είχα μια συζήτηση με τον κόουτς ώστε να βελτιωθώ πιο πολύ και να γίνω καλύτερος. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν προπονητή που σε καθοδηγεί, σε συμβουλεύει. Μου ζήτησε να ηρεμήσω και να μην εκνευρίζομαι όταν χάνω κάποια σουτ. Ακόμη ότι έχω βελτιωθεί αρκετά και δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι. Είναι σπουδαίο να σε δίνουν συμβουλές να γίνεσαι καλύτερος. Με βοηθάει πολύ σ’ αυτόν τον τομέα».  
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top