Αλεξανδρής: “Χρειαζόμαστε τον κόσμο την Τρίτη”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, γιατί διαπιστώνει ότι πλέον έχουν γίνει ένα, έχουν γίνει ομάδα και λειτουργούν σε πολύ καλό βαθμό σαν ομάδα. Ο τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε και στον επόμενο αγώνα της ομάδας, με τη Ρουντούπις, ζητώντας και την παρουσία του κόσμου, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Αλεξανδρής υπογράμμισε αρχικά πως “είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα βρίσκει ρυθμό και αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της. Είχαμε καλή βραδιά από το ξεκίνημα και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής, γιατί μας περιμένει ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από αύριο στη Θεσσαλονίκη, πιστεύοντας ότι μπορεί να μας κερδίσει και να προκριθεί.

Συνέχισε λέγοντας πως “ο Ηλυσιακός είναι μια αξιοπρεπής ομάδα, που διαχειρίζεται έναν μικρό προϋπολογισμό με συνέπεια και πολύ καλά στοιχεία. Του εύχομαι καλή συνέχεια”.

Αναφέρθηκε στον κόσμο λέγοντας πως “θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, ο οποίος σιγά σιγά αρχίζει και πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Η συμπαράστασή του είναι πολύ δυνατή. Τον χρειαζόμαστε και την Τρίτη, είναι και κατάλληλη η ώρα και ο Άρης πρέπει να έχει ευρωπαϊκή παρουσία. Το θέλουμε όλοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια, λειτουργούν σαν ομάδα κι αυτό με κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο”.

Για τα διοικητικά είπε ότι “είμαι χαρούμενος όταν βλέπω διοικητικά στελέχη και ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη προσφορά από μένα να παραβρίσκονται από κοινού στις κερκίδες. Το θέμα είναι να συνεργαστούν, να λύσουν τα όποια προβλήματα. Είμαι δέκτης κάποιων καταστάσεων που πρέπει να προσπαθήσουν να βελτιώσουν για να προοδεύσει η ομάδα. Το θέμα είναι να βρεθεί λύση γιατί το θέλουμε όλοι μας”.

Για το ευρωπαϊκό μέλλον του Άρη είπε ότι “εμείς το θέλουμε όλοι. Έχουμε φιλοδοξίες. Εφόσον με το καλό περάσουμε στην άλλη φάση θα αντιμετωπίσουμε ομάδες μεγαθήρια με προϋπολογισμό πάνω από 10 εκατομύρια ευρώ. Εκεί θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και είναι κίνητρο και για τους παίκτες. Θα έχουν κίνητρο να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και όταν θα μιλήσουν και οι άλλοι για σένα, αυτό θα είναι επιτυχία”.

To Top