ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φοβερές μνήμες Λάρσον από την Τουρκία: “Ο… Ερντογάν απελευθέρωσε τον αποκλεισμένο για 16 ώρες διαιτητή”!

Ο Ντάνιελ Λάρσον σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στην Σουηδία, αναφέρθηκε στις περιπέτειες του, ως ποδοσφαιριστής και θυμήθηκε τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που βίωσε στην Τουρκία.

Ο Σουηδός επιθετικός του Άρη αγωνίστηκε από το 2015 μέχρι την μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους στο Τουρκικό πρωτάθλημα και στην συνέντευξη που έδωσε θυμήθηκε στο fotbollskanalen μια απίστευτη ιστορία, όταν φορούσε την φανέλα της Γκαζιάντεσπορ (αγωνίστηκε και στην Ακχισάρσπορ).

“Ήταν Οκτώβριος του 2015, παίζαμε μέσα στην έδρα της Τράμπζονσπορ, αν και προηγηθήκαμε με 0-2, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 2-2 και στο τέλος υποστήριξαν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Έγινε τότε κάτι απίστευτο…” τόνισε ο Λάρσον για να υπογραμμίσει:

“Ο πρόεδρος των αντιπάλων Ιμπραήμ Χατσιμανόγλου θύμωσε τόσο πολύ που έκλεισε τον διαιτητή στα αποδυτήρια για αρκετές ώρες. Ήταν πραγματικά αστείο από την αρχή. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβαινε στα αποδυτήρια των διαιτητών, εμείς παγιδευτήκαμε μας για κανά δυο ώρες, αλλά ήμασταν ακόμα ικανοποιημένοι, γιατί είχαμε πάρει σπουδαίο αποτέλεσμα και μπορούσαμε να καθίσουμε εκεί και να γιορτάσουμε με οποιονδήποτε τρόπο ούτως ή άλλως. Αλλά οι διαιτητές μας είπαν ότι κάθισαν εκεί για 16 ώρες!”.

Και στην συνέχεια έγινε πιο… αποκαλυπτικός: “Ο πρόεδρος Ερντογάν κάλεσε τον πρόεδρο του Τραμπζονσπόρ και απαίτησε να απελευθερώσει τελικά τους διαιτητές, με τον δεύτερο να απαιτεί να μην ξανασφυρίξουν ποτέ ή έστω ποτέ τα παιχνίδια της ομάδας του! Δεν ένιωσα καθόλου φόβο. Ήμασταν προστατευμένοι από την αστυνομία, θα ήταν υπερβολικό μας επιτεθούν. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο λάθος από το να είμαστε λίγο… απροσδόκητα καλοί. Σίγουρα, μπορούμε να το γελοιοποιήσουμε, αλλά σε ότι αφορά τη βία ήταν υπερβολικό. Έχω επιλέξει να το κοιτάξω με λίγο χιούμορ”.

To Top