ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει για Εντιαγέ ο Άρης, κρίσιμο 48ωρο για την απόκτησή του!

Τα… ρέστα του για τη μεταγραφή του Μπαντού Εντιαγέ δίνει ο Άρης, με την υπόθεση απόκτησής του να κρίνεται μέσα στο επόμενο 48ώρο.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος μέσος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρη, με την ομάδα να επιθυμεί την απόκτησή του. Πρόκειται για ένα σπουδαίο όνομα που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του κυρίως στο τουρκικό πρωτάθλημα, ενώ ενδεικτικό είναι το ποσό των 14 εκατομμυρίων που είχε δαπανήσει η Στόουκ για να τον αποκτήσει από τη Γαλατάσαραϊ το 2018!

Ο παίκτης δέχθηκε προτάσεις και από άλλες ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκε έντονα για την περίπτωσή του, όμως με προσωπικές ενέργειες του Θόδωρου Καρυπίδη έχει βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας μαζί του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι Άρης  και Εντιαγέ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο, από τον Άρη δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία των τουρκικών μέσων πως ο Εντιαγέ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Αυτό που απομένει είναι ο παίκτης να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Αΐν στην οποία και ανήκει από την περασμένη σεζόν και η οποία τον αγόρασε με 3,5 εκατομμύρια από την Στόουκ.

To Top