ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φουλάρει για επιθετικό και τερματοφύλακα – Στην έξοδο και ο Τζινάρ

Έντεκα μέρες πριν από την πρώτη σέντρα για τον Άρη, το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη. Οι κίτρινοι χρειάζονται ακόμη δύο παίκτες σε καίριες θέσεις, προκειμένου να μπουν με ολοκληρωμένη σύνθεση στο πρωτάθλημα, βάσει των όσων έχουν συζητήσει το τελευταίο 48ωρο Θόδωρος Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος.

Η αποχώρηση του Γιάννη Φυσέκη, δημιουργεί κενό στη θέση του τερματοφύλακα, τη στιγμή που και η θέση του Τζινάρ, δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% δεδομένη. Ήδη όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, υπάρχουν “δεύτερες σκέψεις” για τον Ισπανό και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην έξοδο…

Ο Αναστόπουλος ψάχνει για γκολκίπερ, όπως, ασφαλώς, ψάχνει και για επιθετικό, για φορ περιοχής, δηλαδή, με δεδομένο πως πέραν των Καπνίδη και Κωνσταντινίδη, δεν διαθέτει άλλον ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Τερματοφύλακας και φορ είναι στην πρώτη γραμμή με τον Αναστόπουλο να θέλει να δουλέψει απερίσπαστος και να προετοιμάσει τον Αρη, υπό όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες πριν την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, στο Κλ. Βικελίδης.

Όπως είναι γνωστό πρόταση στον Γιάννη Σιδεράκη έχει καταθέσει ο Θοδωρής Καρυπίδης, προκειμένου να ενισχύσει το «κιτρινόμαυρο» ρόστερ στη θέση του τερματοφύλακα.

To Top