ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αρβανίτης στη Nova: “Φέτος έχουμε λύσει την καθημερινότητά μας, αλλάζουν οι στόχοι”

Οι στόχοι και οι φιλοδοξίες αλλάζουν στον Άρη, όχι όμως και ο τρόπος με τον οποίο θα επιδιωχθεί να επιτευχθούν, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova λίγα λεπτά μετά την κλήρωση χθες στο Μουσείο Μπενάκη τόνισε πως “φέτος έχουμε και χορηγό και ιδιοκτήτη. Σίγουρα αλλάζουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες, που ούτως ή άλλως ο Άρης πάντα έπρεπε να έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζετε πολύ καλά τα οικονομικά προβλήματα και τα χρέη που είχαμε κληρονομήσει. Μπήκαν όλα σε μια σειρά και πιστεύουμε ότι σιγά σιγά θα επιστρέψουμε”.

Πρόσθεσε ότι “τα προηγούμενα χρόνια πηγαίναμε μέρα – μέρα, ευρώ – ευρώ. Φέτος έχουμε λύσει την καθημερινότητά μας και τα προβλήματα που είχαμε, παράλληλα τα τρία προηγούμενα χρόνια πηγαίναμε καλά και αγωνιστικά, γι’ αυτό και κρατηθήκαμε. Τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει, έχει γυρίσει η σελίδα και είμαστε σε έναν δρόμο που μόνο ψηλά μπορούμε να κοιτάμε, αλλά και πάλι θα πάμε βήμα – βήμα, μέρα – μέρα, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι. Το οικονομικό το έχουμε λυμένο”.

To Top