ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φουλάρει για την τρίτη συνεχόμενη νίκη για… πρώτη φορά φέτος

Ο Άρης πέτυχε δυο συνεχόμενες νίκες στα πλέι οφ, τις πρώτες στο μίνι-πρωτάθλημα της κορυφής και φουλάρει για την τρίτη συνεχόμενη στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό του φετινού Άρη δείγμα του απόλυτου αγωνιστικού κοντράστ που είχε, ότι ποτέ φέτος δεν πέτυχε ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών στο πρωτάθλημα. Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν μέχρι τις δυο συνεχόμενες νίκες, χωρίς να καταφέρουν αυξήσουν το ρεκόρ τους, είτε χάνοντας, είτε παραχωρώντας ισοπαλία.

Την Κυριακή, στο κατ’ εξοχήν clasico της Θεσσαλονίκης επιζητούν το “τρίποντο” για να ξεκαθαρίσουν οριστικά την υπόθεση της Ευρώπης, να επικρατήσουν σε ένα ντέρμπι γοήτρου και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Όπως σημειώσαμε και χθες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τις δύο συνεχόμενες νίκες της ομάδας κι επειδή στόχος πλέον είναι να κλείσει η ομάδα την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφάσισε να δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Έτσι, όπως έγινε γνωστό ενημέρωσε πως σε περίπτωση νίκης στην Τούμπα, θα διατεθεί ένα έξτρα ποσό ως πριμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

To Top