ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φουλάρει και για Αμερικάνο ο Άρης μετά την άρση του ban

O Άρης μετά την λύση του ban είναι έτοιμος να δρομολογήσει την επόμενη μέρα. Η έλευση ξένου ψηλού, που θα καλύψει το κενό του Ίσμαελ Σανόγκο, σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βασίλη Χρηστίδη, θα δημιουργήσει ανακατατάξεις στις θέσεις των ξένων.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Ρισόντ Πακ, που, είναι τραυματίας αναμένεται να “κοπεί” από το ρόστερ του Άρη, καθώς η ομάδα θα έχει ήδη επτά ξένους (χωρίς τον Πακ), συμπεριλαμβανομένου του Σανόγκο, που θα επιστρέψει, μόλις ξεπεράσει τη θλάση, η οποία τον ταλαιπωρεί.

Χθες επικυρώθηκε η απαλλαγή από το ban. Η διοίκηση της ΚΑΕ το τακτοποίησε κι έτσι η ομάδα μπόρεσε να επισημοποιήσει την συμφωνία της με τον Χρηστίδη.

H επόμενη μέρα; Οι κιτρινόμαυροι θα αποκτήσουν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα Αμερικανό, που θα αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών. Η ανάγκη ενίσχυσης, κοντά στο καλάθι, έγινε μεγαλύτερη από τη στιγμή, που ο Βασίλης Καββαδάς τραυματίστηκε στη γάμπα.

Το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο Ρισόντ Πακ (θλάση στη γάμπα) θα τον κρατήσει μερικές βδομάδες εκτός δράσης και με δεδομένο ότι ο Σανόγκο, σε τέσσερις με έξι βδομάδες θα επανέλθει στις προπονήσεις και θα πάρει κανονικά τη θέση του στην ομάδα, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας ξένος, καθώς ο Άρης θα έχει οκτώ στη σύνθεσή του.

Αυτός θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πακ, αφού οι επιλογές για τον Γιάννη Καστρίτη στις θέσεις της περιφέρειας είναι αρκετές.

To Top