ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φουλάρει ο Άρης για τον Αντρέ Γκρέι!

Από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στην λίστα του Άρη για την επίθεση είναι ο Αντρέ Γκρέι, όπως ανέφερε νωρίτερα το ρεπορτάζ του PRESSARIS.

Ο παίκτης ανήκει στην Γουότφορντ από το 2017 όπου και έδωσε πάνω από 20.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Έκτοτε έλαβε χρόνο συμμετοχής δίχως όμως να ικανοποιεί με την απόδοση του τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας παίκτης με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από αυτό του Τούρκου Τσενκ Τοσούν για τον οποίο υπήρχαν σχετικές φωτογραφίες.

Ο Άγγλος με Τζαμαϊκανό διαβατήριο είναι ταχυδυναμικός, έχει δυνατό σουτ ενώ γνωρίζει πως να «τρυπώνει« στις αντίπαλες άμυνες παίζοντας επίσης στην θέση του φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS είναι από τους παίκτες που είναι ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.

Στην Premier League μετράει 115 αγώνες, με 23 γκολ και 8 ασίστ, ενώ στη Championship έχει 146 παιχνίδια, με 56 τέρματα και 20 ασίστ. Η καλύτερη σεζόν του παραμένει εκείνη τη σεζόν 2015/15 με τη Μπέρνλι στη Championship, σκοράροντας 25 τέρματα, κερδίζοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ, αλλά και του πολυτιμότερου παίκτη της κατηγορίας, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Παρότι έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Μεγάλη Βρετανία η καταγωγή του είναι από την Τζαμάικα, με την οποία έχει αγωνιστεί σε 12 αναμετρήσεις, μετρώντας 3 γκολ, ενώ με την Εθνική Αγγλίας έχει αγωνιστεί μόνο σε φιλικούς αγώνες.

To Top