Φουλ επίθεση Μελιόπουλου σε Παπαδημητρίου: «Ο βλάκας μου είπε να μην έχω σκέψη»

Νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και πολύ πιο επιθετική σε σχέση με τη χθεσινή από τον Δημήτρη Μελιόπουλο, που πλέον έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, κατόπιν της ξαφνικής του απόφασης το καλοκαίρι.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο πρώην άσος της Ξάνθης εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον τεχνικό διευθυντή της Ξάνθης, Γιάννη Παπαδημητρίου, χαρακτηρίζοντάς τον «βλάκα», καθώς όπως ισχυρίζεται τον… συμβούλευσε να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να είναι «ρομπότ».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αφού ήρθε το πράγμα έτσι, και άρεσε σε κάποιους ο λόγος μου, ας πω και κάτι τελευταίο και δεν με νοιάζει για την απήχηση του.

Είναι λογικό να μην θέλει ένας 19άρης άλλο ποδόσφαιρο, όταν στα 17 του χρόνια του είπε ένας ΒΛΑΚΑΣ, που να τον πάρει ο διάολος κι αυτόν με το όνομα Παπαδημητρίου Γιάννης, να είναι ρομπότ και να μην έχει καθόλου προσωπική σκέψη και να κάνει αυτά που του λένε χωρίς να σκέφτεται και πως δεν θέλουνε γνώμες εδώ. Αυτά λένε σε έναν 17άρη. Αυτά. Τα είπανε σε μένα. Ωραία. Το θέμα δεν είναι αυτό όμως για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πω.

Το θέμα είναι πως έπιανα τον εαυτό μου συνεχώς να το κάνει αυτό και να μην σκέφτομαι προσωπικά και να μην πράττω ελεύθερα. Μολαταύτα αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησα, γιατί δεν μπορώ να είμαι ρομπότ και μάζα, και χυλός και ένα με το κοπάδι και ένα με την ηλιθιότητα. Και ας πούνε οι ποδοσφαιριστές ότι είμαι ψεύτης, πως είναι αλλιώς τα πράγματα.

Αυτά. Δεν μου αρέσει αυτό που κάνω, που ανεβάζω τις σκέψεις μου εδώ αλλά αλλιώς δεν γίνεται να μάθετε τώρα, όσοι δείτε, το πως καταστρέφονται οι άνθρωποι. Πράγματι. Και το αποτέλεσμα να το. Για πηγαίνετε να μιλήσετε με κανέναν ποδοσφαιριστή, θα το ανακαλύψετε. Γελάω. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, είναι περίπου 1 στους 1 εκατομμύριο που εξαιρούνται.

Όσο για το όνομα που ανέφερα το ανέφερα γιατί το ΕΚΑΝΕ αυτός ο φαρισαίος αυτό και για να δείτε πως συμπεριφέρονται και πως ανατρέφουν τα παιδιά και με τι αηδίες γεμίζουν τα κεφάλια μας. Γιάννη επαγγελματία.

Ευχαριστώ».

To Top