Φουρλίγκας: «Λάθος της ΚΜΑ η βιασύνη για εκλογές»

Το μέλος του «Άρης Ενότητα», Βασίλης Φουρλίγκας αναφέρθηκε στην απόφαση της Λέσχγς να προκηρύξει Γενική Συνέλευση στις 27 Απριλίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το αν παραξένεψε τον ίδιο η απόφαση της Λέσχης Φίλων Άρη για εκλογές στις 27 Απριλίου απ’ τη στιγμή που το Πρωτάθλημα τελειώνει στις 21:

«Μου έχει προκαλέσει και μένα άσχημη εντύπωση η όλη αυτή βιασύνη γιατί πιστεύω ότι η ομάδα έχει ακόμα πολλά πράγματα να κάνει. Το Πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, την Κυριακή παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές εκκρεμότητες όπως το άρθρο 99 και η εξέλιξη του πορίσματος του ελέγχου της ΠΑΕ. Πιστεύω ότι και τα δύο αυτά θα παίξουν σημαντικό ρόλο για κάποιον που θέλει να αναμιχθεί με τα κοινά της ΠΑΕ Άρης».

Για το αν μπορεί να υπάρξει μια λογική εξήγηση γι’ αυτήν τη βιασύνη:

«Εγώ νομίζω ότι είναι ένα λάθος της Λέσχης και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα αρχίσουν και να το καταλαβαίνουν. Κανένας σοβαρός άνθρωπος που θέλει να ασχοληθεί να τα κοινά της ΠΑΕ Άρης, δε θα ασχοληθεί χωρίς να ξέρει τα αποτελέσματα του πορίσματος και τι θα γίνει με το άρθρο 99. Μια θετική απόφαση για το άρθρο 99 θα βοηθήσει έναν ενδεχόμενο επενδυτή στο να κάνει μια καλή διαχείριση των εσόδων και των εξόδων, να τον κάνει και πιο ελκυστικό αλλά να υπάρχουν και περισσότερες προτάσεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το συγκεκριμένο συμβούλιο της Λέσχης είναι ένα συμβούλιο το οποίο είναι εκλεγμένο μέσω του Πρωτοδικείου και αυτόκλητα εκλέχτηκε και παρουσιάστηκε. Εκλογές μπορεί να προκηρύξει. Καταστατικά όμως θα πρέπει πρώτα να προκηρυχτούν εκλογές και να αποφασίσει καινούργιο προεδρείο στη Λέσχη και το καινούργιο προεδρείο να τρέξει τις εξελίξεις για την ΠΑΕ. Νομίζω ότι το σωστό είναι να τρέξουν ξεχωριστά οι διαδικασίες.

Η Λέσχη σαν μεγαλομέτοχος οφείλει να προκηρύξει εκλογές αλλά η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει διοίκηση. Εγώ θα το θεωρούσα και προσβλητικό αν ήμουν στην τωρινή διοίκηση και γινόντουσαν όλα αυτά. Θα ήταν ενάντια στην προσπάθεια που κάνει η τωρινή διοίκηση. Οι άνθρωποι είναι εκεί κάνουν μια δουλειά, ακόμα δεν έχει τελειώσει το Πρωτάθλημα και εμείς προκηρύσσουμε εκλογές; Δεν καταλαβαίνω το λόγο».

Για το τι θα έπρεπε να μεσολαβήσει απ’ τη στιγμή που λήγει το Πρωτάθλημα ως και τη στιγμή που θα βγει το πόρισμα και η απόφαση του δικαστηρίου για υπαγωγή στο άρθρο 99:

«Εγώ νομίζω ότι θα μπορούσε να μείνει η υπάρχουσα διοίκηση ή θα μπορούσε να υπάρξει μια διοίκηση μέχρι τη δημιουργία εκλογών, μέχρι τη δημοσίευση του πορίσματος αλλά και μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το άρθρο 99».

Για την παράταξη «Άρης Ενότητα» και αν έχει την ίδια συγκρότηση:

«Σαν «Άρης Ενότητα» έχουμε σταματήσει να υπάρχουμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, απλά με τον Παναγιώτη Στεφανίδη συμβαδίζουν οι απόψεις μας. Ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλό της ομάδας, δε μας ενδιαφέρει να βρισκόμαστε σε κανένα διοικητικό συμβούλιο. Μας ενδιαφέρει την επόμενη σεζόν αν είναι εφικτό να έχει αδειοδότηση η ομάδα ώστε να μην περάσουμε πάλι αυτά που περάσαμε».

To Top