Φουρλίγκας: “Περίπου 80 άτομα ‘γράφθηκαν’ μετά την συνέλευση της Δευτέρας”

Ο αντιπρόεδρος της Κ.Μ.Α., Βασίλης Φουρλίγκας αναφέρθηκε στην Γ.Σ. του Φορέα, στις προσεχείς εκλογές για την προεδρεία της ΠΑΕ Άρης, τα διαδικαστικά θέματα αυτών αλλά και την αυξανόμενη κίνηση ως προς τις εγγραφές στην Κ.Μ.Α.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για την Γ.Σ. της Κ.Μ.Α. την περασμένη Δευτέρα: “Νομίζω ήταν μια πετυχημένη διαδικασία, εκτός από κάποια μικροπροβλήματα και μικρές εντάσεις. Συμβαίνουν όμως και αυτά. Νομίζω μας δικαίωσε, γιατί είναι ένας πολύ ωραίος και ανοιχτός χώρος, με καλή ακουστική, τα μέλη κάθονται με άνεση, η είσοδος και η έξοδος των φίλων έγινε με ασφάλεια. Έχει και συναισθηματική αξία, πλέον, με τη μετονομασία σε “Nick Galis Hall”.

Για τις προσεχείς εκλογές για την προεδρεία της ΠΑΕ Άρης και τις διαδικασίες αυτών: “Έχουν δημοσιοποιηθεί οι δύο υποψηφιότητες, που είναι η “100 χρόνια Άρης” του Λάμπρου Σκόρδα και η “Άρης Διαφάνεια” του Δημήτρη Ηλιάδη. Κάθε μέλος θα μπορεί να ψηφίζει με φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας, ενώ όσοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης, μπορούν με εγγυημένη εξουσιοδότηση να ψηφίσουν και αυτοί. Θα στείλουν την ψήφο τους μέσα σε ένα φάκελο, ο οποίος θα ανοιχτεί μπροστά σε όλους. Υπάρχει ένα θέμα με την εφορευτική επιτροπή, καθώς λόγω Σαββατοκύριακου θα λείπουν κάποιοι νομικοί. Αλλά είναι καθαρά διαδικαστικό το θέμα, θα λυθεί σίγουρα. “.

Για τις πολλές εγγραφές που έχουν γίνει τελευταία στην Κ.Μ.Α. : “Έχουν γίνει πολλές εγγραφές τον τελευταίο καιρό. Μέχρι και χτες έρχονταν άνθρωποι και γραφόταν στην Κ.Μ.Α., τακτοποιούσαν και τις οικονομικές τους εκρεμμότητες. Κοντά στα 80 άτομα έχουν έρθει από την μέρα που έγινε η Γ.Σ, επομένως θα είναι ακόμη μεγαλύτερο το εκλογικό σώμα. Δε θέλω να πιστεύω πως πρόκειται για “ψηφοθηρία” “.

Τέλος, έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο αλλά και στους Ηλιάδη- Σκόρδα, με αφορμή χτεσινή τους αντιπαράθεση: “Εγώ καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει και τους δύο υποψηφίους να σεβαστούν τη διαδικασία και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, καθ’ ότι και οι δύο έχουν παρελθόν και ιστορία στον Άρη και δεν έχουν νόημα τέτοιες ενέργειες”.

To Top