Φούσκας: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Προσγειωμένος, παρά την ευρεία νίκη με 3-0 στο παιχνίδι της πρεμιέρας επί του ΓΣ Δράμας, έμεινε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Άρη, Πασχάλης Φούσκας, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Παρά το άγχος της πρεμιέρας που υπήρχε στην ομάδα, τα καταφέραμε πολύ καλά. Καθʼ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά στο σκορ και για το λόγο αυτό δε χρειάστηκε να ρισκάρουμε κάνοντας αλλαγές. Βέβαια, δεν πρέπει να σταθούμε για πολύ σε αυτή τη νίκη. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και στη συνέχεια», είπε αρχικά.

Όσο για το ποιο ήταν το στοιχείο που οδήγησε τον Άρη στη νίκη, ο κ. Φούσκας ανέφερε: «Σίγουρα υπερτερήσαμε στο σερβίς, ενώ παράλληλα ήμασταν το ίδιο καλοί και στην υποδοχή. Η αντίπαλη ομάδα δε φάνηκε ικανή να κάνει το κάτι παραπάνω και δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού».

Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΕΟ Σταυρούπολης, αν μη τι άλλο, θα είναι ιδιαίτερο, καθώς εκεί χάθηκε πέρυσι η άνοδος στην Α1. «Πρόκειται για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Αν είμαστε καλοί στο σερβίς, ευελπιστώ ότι θα πάμε καλά. Επίσης, θα έχουμε τη βοήθεια και της Λαϊνάκη, που αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση, το οποίο έχει πλέον ξεπεράσει».

To Top