Φραγκιάς: “Παραδώσαμε σώμα και πνεύμα στο δεύτερο μέρος”

Ο Άρης υποχρέωσε τον Κολοσσό σε πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο με την ενέργεια που είχαν οι παίκτες του αλλά και την ευστοχία τους. Αυτό επεσήμανε και ο Βασίλης Φραγκιάς που μίλησε για τα προβλήματα της ομάδας του αλλά και τον Αμερικανό Πόουπ.

Ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου είπε αρχικά πως “στο δεύτερο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο. Ο Άρης μέσα στο Παλέ πιέζει πολύ. Είχε πολλή ενέργεια, εμείς παραδώσαμε σώμα και πνεύμα”. Συμπλήρωσε πως “υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το ρόστερ ομάδας. Σήμερα ο Κουμπούρας είχε πρόβλημα στο στομάχι. Ο Κουκουλάς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και θα μείνει έναν μήνα έξω. Δεν μπορούμε ούτε προπονήσεις να κάνουμε. Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Μπορεί να είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά στον  δεύτερο γύρο θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο με τις προσθήκες που θα κάνουμε και είναι επιβεβλημένες», και συμπλήρωσε: Περιμέναμε να έρθει ο Πόουπ. Η κακοκαιρία τον κράτησε στο Λονδίνο. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο δρόμο αλλά αυτή είναι η δουλειά των προπονητών, δεν υπάρχουν εύκολα. Παλέψουμε για να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1. Μπράβο στον Βαγγέλη. Είναι πολύ καλός προπονητής και φαίνεται η δουλειά του».

Ο τεχνικός της ροδίτικης ομάδας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Πόουπ ενώ στο τέλος αστειεύτηκε με αφορμή το γεμάτο παραπτώματα και περιπέτειες με τη δικαιοσύνη παρελθόν του Αμερικανού . «Τα οικονομικά δεδομένα για τις περισσότερες ελληνικές ομάδες είναι γνωστά. Θα  έπρεπε να πάρουμε έναν παίκτη για να πάρουμε ή να πάρουμε ρίσκο. Γνώριζα τον παίκτη από τα κολεγιακά του χρόνια. Ήξερα το ρίσκο. Μίλησα με ανθρώπους στο Ισραήλ όπου έπαιζε πέρυσι. Αν κατορθώσουμε να τον κάνουμε να σκέφτεται καλύτερα, έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του. Ήταν ένα παιδί το οποίο αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά, θα μπορούσε να παίζει στο ΝΒΑ. Οι καλοί κοστίζουν ακριβά”. Και κατέληξε λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου “Θα πάρουμε… αλεξίσφαιρα όλοι να είμαστε καλυμμένοι».

 

To Top