ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φριλίγγος: «Μέσα στην διετία-τριετία ο Άρης θα μπορεί να “χτυπήσει” και πρωτάθλημα»

Ο Στάθης Φριλίγγος, πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, μίλησε για την πορεία της ομάδας και την “επόμενη μέρα”.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τα λόγια του ένα χρόνο πριν

Είχα πει πως ο Άρης οπωσδήποτε πρέπει να βγει Ευρώπη. Το πίστευα, ήμουν σίγουρος γι’ αυτό και πράγματι δικαιώθηκα. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά ήταν κάτι που ήταν μέσα στο όραμα μου και το έβλεπα. Ήμουν σίγουρος, όπως ήμουν και πέρσι ότι η ομάδα θα ανέβει στην Super League. Από την εμπειρία μου μπορούσα να καταλάβω πολλά πράγματα και δεν έχω διαψευσθεί έως τώρα πουθενά.

Για τον Άρη της επόμενης σεζόν

Το μεγάλο βήμα επετεύχθη, βγήκε στην Ευρώπη. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι το μέλημα του Άρη θα είναι να φτιάξει την ομάδα η οποία για μένα ήδη είναι πολύ καλή · θέλει βέβαια κάποιες μικροσυμπληρώσεις αν φύγουν κάποιοι παίκτες αλλά είναι πολύ καλή η ομάδα.

Πιστεύω το μέλημα θα είναι να σταθεροποιηθεί η ομάδα, να συνεχίσει την πορεία της στη Super League αν μπορεί και ακόμη ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή να ανέβει μια θέση πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να έχει και μια καλή πορεία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Πιστεύω πως μέσα στην διετία-τριετία ο Άρης θα μπορεί να χτυπήσει και πρωτάθλημα.

Γίνονται πολλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά ο Άρη είναι μια δύναμη, ένα οικοδόμημα που μπορεί να έχει δεχθεί διάφορα χτυπήματα αλλά είναι τόσο σταθερό και μακροχρόνιο που θα αντέξει και σε όλη αυτήν την πορεία που έχει κάνει θα δει μπροστά και θα «χτυπήσει» και το πρωτάθλημα.

Σε όλη την 40χρονη πορεία μου πραγματικά η περσινή χροβιά που ανεβήκαμε στην Super League ήταν μια πάρα πάρα πολύ μεγάλη στιγμή. Θα έλεγα από την μεγαλύτερες της καριέρας μου και χάρηκα πάρα πάρα πολύ και δεν θα την ξεχάσω. Αν ο χρόνος είναι καλός απ’εναντι μου θα ήθελα να την ξαναζήσω.

Για τον Καρυπίδη και το κάλεσμα για στήριξη του κόσμου μέσω των διαρκείας

Σαφέστατα αυτό που λέει ο κ. Καρυπίδης είναι πάρα πολύ σωστό. Η κάθε ομάδα στηρίζεται στον κόσμο της. Ο Άρης σε αυτό το κομμάτι πρωταγωνιστεί γιατί ο κόσμος του Άρη είναι από τους καλύτερους και πιο υγιείς φιλάθλους που έχω συναντήσει στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όπως μέχρι σήμερα βοήθησε και βοηθάει πάντοτε το ίδιο θα κάνει και τώρα και στο θέμα των διαρκείας, που είναι μια σημαντική πηγή εσόδων, αλλά και απόλαυση για το κόσμο γιατί είναι πάρα πολύ ωραίο θέαμα να βλέπεις το γήπεδο γεμάτο. Μπορεί ο Άρης να γεμίσει ένα γήπεδο μόνο με διαρκείας, έχει τον κόσμο του ο οποίος είναι πραγματικά εκπληκτικό και μπορεί να το κάνει.

Δεν είναι μόνο ο πρόεδρος ή ο μεγαλομέτοχος να βάλει λεφτά, είναι απαραίτητη η βοήθεια του κόσμου. Όσο και ο πρόεδρος ή ο πρόεδρος ή οποιοιδήποτε να συνεισφέρει, η ηθική ικανοποίηση έρχεται όταν ένα σωματείο έχει εκπληρώσει τον στόχο του, δηλαδή όλα τα εισιτήρια του να είναι διαρκείας. Και τώρα που βγήκε στην Ευρώπη και θα παίξει τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα δείτε τι θα γίνει.

Σχόλιο για τον Θεόδωρο Καρυπίδη

Ο πρόεδρος του Άρη, τον οποίο τον γνώρισα πέρυσι, έχει βάλει ένα όραμα και το τηρεί, το έχει φτάσει στο maximum. Έβγαλε την ομάδα στην Ευρώπη και από εκεί και πέρα όλες του οι σκέψεις και η διάθεση του είναι να φτάσει τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο ψηλότερος στόχος είναι το πρωτάθλημα, το αισθάνεται και ο ίδιος και το πιστεύει.

Για το κορμό της ομάδας, τις προσθήκες και το σχόλιο του Παντελίδη ότι «θέλει τουλάχιστον δυο παίκτες σε κάθε θέση για τις »

Σωστή είναι η δήλωση του προπονητή. Όντως χρειάζεται από δυο παίκτες σε κάθε θέση. Ο κάθε προπονητής είναι ευτυχής να το έχει αυτό. Ο κορμός του Άρη υπάρχει και είναι πολύ καλόςΌσο λιγότερες είναι οι αποχωρήσεις τόσο καλύτερο θα είναι και οι προσθήκες κάποιων λίγων παικτών να είναι επιλεγμένες ώστε ο κορμός αυτός να γίνει πιο ισχυρός.

Για την επιστροφή του στο Χαριλάου

Όποτε με καλέσετε εγώ θα έρθω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα εκεί απλά αυτό το έχω αντιμετωπίζει κάποιον θέμα υγείας η σύζυγος. Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθω άλλωστε δεν έχασα κανένα παιχνίδι.

Για την αναγνώριση από την οικογένεια του Άρη

Είναι πολύ δύσκολη αλλά και πάρα πολύ καλή. Η κάθε καλή οικογένεια είναι και δύσκολη. Την οικογένεια του Άρη την έχω στην καρδιά μου και θα το λέω μέχρι να πεθάνω αυτό το πράγμαΕίναι μια εμπειρία που θέλω όποτε μπορώ να την ξαναζήσω.

To Top