ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φριλίγγος: «Τυφώνας ο Άρης, μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα»!

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Στάθης Φριλίγγος μίλησε με αφορμή την πορεία που πραγματοποιεί η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8: Ο Άρης είναι πάντα τυφώνας δεν θα γίνει τώρα. Ανέκαθεν είναι τυφώνας, αν εξαιρέσουμε κάποιες περιόδους που από ατυχίες, κακές συνθήκες και διαχειρίσεις βρέθηκε σε μία δύσκολη θέση. Ο Άρης είναι ομάδα για πρωταθλητισμό και πρέπει να είναι υποχρεωτικά από την 4η θέση και πάνω. Μέσα σε μία διετία το πολύ να χτυπήσει πρωτάθλημα.

Για το τι του αρέσει στον Άρη είπε:

Μου αρέσουν πάρα πολύ οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ. Είναι πραγματικά αξιοζήλευτοι. Τον προπονητή δεν τον ήξερα αλλά βλέπω ότι κάνει πολύ σωστή δουλειά και σωστή διαχείριση στο κάθε παιχνίδι. Τα αποτελέσματα των κόπων των περσινών φαίνονται και φέτος ως συνέχεια. Τέσσερα χρόνια στην αφάνεια δεν ήταν λίγα χρόνια.

Για τους παίκτες είπε:

Ο Ματέο είναι πολύ καλός. Ο Γκάμα δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ο τερματοφύλακας μου αρέσει πολύ. Ο Μαβράι πιστεύω ότι μόλις μπει μέσα θα είναι πάρα πολύ καλός. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί, όσο δένονται η απόδοση τους θα είναι πολύ καλύτερη. Για να επιτευχθεί μία ομοιογένεια θέλει χρόνο. Η ομάδα είναι εκεί που πρέπει. Ένα από τα μεγαλύτερα ατού του Άρη είναι ο κόσμος του είναι μέρος της 11αδας ο κόσμος.

Πέρυσι είχαμε πάρα πολλά προβλήματα. Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου. Δεν έβγαιναν έξω καθόλου και δεν έπρεπε κιόλας. Μπράβο στον Καρυπίδη που τα έφτιαξε όλα αυτά. Τώρα που όλα είναι φτιαγμένα μου θυμίζει τον παλιό Άρη, εκείνη την φοβερή ομαδα. Ο Άρης δεν υστερεί πουθενά.

Για τον Απόλλων Καλαμαριάς είπε:

Γίνονται κακές διαχειρίσεις και κακές επιλογές στους ποδοσφαιριστές. Έχει γίνει μία λεγεώνα των ξένων. Το 95% είναι ξένοι αλλά πρέπει να ξέρεις να το διαχειριστείς.

Για το ότι ο Άρης ζήτησε ξένους διαιτητές είπε:

Πολύ σωστό. Το δέχομαι και το επαυξάνω. Οι Έλληνες διαιτητές δεν είναι κακοί αλλά όταν παίζουν στο εξωτερικό είναι πολύ καλοί. Εδώ στην Ελλάδα αλλάζουν. Και μόνο που έρχεται στην Ελλάδα ξένος διαιτητής, οι ποδοσφαιριστές μόνο με την σκέψη τον αντιμετωπίζουν τελείως διαφορετικά. Χρειάζονται οι ξένοι διαιτητές για όλες τις ομάδες γιατί γίνονται τεράστια λάθη. Το VAR είναι η σωτηρία όλων.

Για την ΕΡΤ είπε:

Πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ σωστή με ένα και μόνο σκεπτικό. Από την στιγμή που η ελεύθερη τηλεόραση μπορεί να στο σπίτι του καθενός ενώ ήταν αδύνατο πριν μερικά χρόνια αυτό φτάνει. Μπήκε στο σπίτι του κάθε Έλληνα χωρίς να τον υποχρεώνει να βγαίνει και να πηγαίνει σε φίλους που έχουν συνδρομητικά κανάλια.

Το Σάββατο θα πάω να τους δω στο ξενοδοχείο και να τους υποδεχτώ. Τους περιμένω πως και πως.

To Top