Φτάνει πρόταση για Διούδη

Προσφορά ύψους 500.000 ευρώ φέρονται να εξετάζουν στον Άρη για την παραχώρηση του Σωκράτη Διούδη. Οι φήμες αναφέρουν ότι είναι από την Τουρκία, αν και ο νεαρός γκολκίπερ απασχολεί ιταλικές και γερμανικές ομάδες.

Η παραμονή του Διούδη στον Άρη συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, αφού από τα μέσα της περσινής σεζόν είναι αρκετές οι ομάδες που έχουν «τσεκάρει» από κοντά την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει η φημολογία, οι κίτρινοι φέρονται να εξετάζουν πρόταση ύψους 500.000 ευρώ για τον 21χρονο τερματοφύλακα. Μπορεί να είναι το ένα τρίτο της ρήτρας του παίκτη, αλλά μόνο από τα τροφεία θα έπαιρναν σχεδόν 350.000 ευρώ, αν η ομάδα ήταν ακόμα στη Σούπερ Λίγκα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει από ποια χώρα είναι η συγκεκριμένη προσφορά, αν και φημολογείται ότι είναι από τη Τουρκία. Πάντως, το προηγούμενο διάστημα τον ποδοσφαιριστή είχαν «τσεκάρει» Ιταλοί και Γερμανοί, ενώ ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και ο Ολυμπιακός.

Να σημειωθεί ότι ο Διούδης συνεχίζει το καθημερινό ατομικό του πρόγραμμα προπονήσεων και περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση του, χωρίς να κρύβει στο περιβάλλον του την επιθυμία του να μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον ικανοποιηθεί και ο Άρης.

To Top