ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φυτανίδης: «Άλλη οντότητα η άμυνα του Άρη με Ταυλαρίδη»

Ο αμυντικός του Ατρομήτου Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στον Στάθη Ταυλαρίδη, ενόψει της επικείμενης μεταγραφής του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για τον Ταυλαρίδη: «Είναι 36 ετών, παρ’ όλα αυτά, όμως, είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα. Η εμπειρία του θα βοηθήσει τον Άρη, είναι ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην άμυνα και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Είναι κάτι που ο Άρης δεν έχει αυτή τη στιγμή».

Για το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση: «Τον γνωρίζω πολύ καλά τον Στάθη. Είτε παίζει, είτε δεν παίζει η δουλειά του είναι η ίδια, όπως επίσης και ο τρόπος σκέψης του. Λειτουργεί επαγγελματικά και σε μικρό διάστημα θα είναι έτοιμος. Απομένουν ακόμη πολλά ματς στη Football League οπότε υπάρχει και χρόνος για να προετοιμαστεί. Με την εμπειρία του μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, το οποίο είχε τους τελευταίους μήνες που δεν έπαιζε».

Για το πόσο μπορεί να βοηθήσει ο Ταυλαρίδης τον Άρη: «Όταν γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει μια ιστορική και μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης στη Super League, έχει μεγάλη σημασία να υπάρχουν έμπειροι και ψημένοι παίκτες. Ο Στάθης είναι τέτοιος. Πέρασε από μεγάλες ομάδες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έκανε πορείες πρωταθλητισμού. Είναι ένας παίκτης που θα δώσει άλλη οντότητα στην αμυντική γραμμή του Άρη».

To Top