“Σφαγή” του Άρη από τη διαιτησία!

Η διαιτησία καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στο Βενετόκλειο και ο Άρης έχει δικαιολογημένα φρικτά παράπονα από τις αποφάσεις των  Ταβουλαρέα, Μαγκλογιάννη, Τζαφλέρη!

Οι κίτρινοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας πως ο Νέιμικ δεν έκανε φάουλ πάνω στον Γουότερς στην τελευταία φάση του αγώνα που έστειλε τον παίκτη των γηπεδούχων στη γραμμή των βολών. Ο Αμερικανός γκαρντ ευστόχησε στη μια βολή γράφοντας το τελικό 78-77. Τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες όμως δεν περιορίζονται σ’ αυτή τη φάση.  

Οι διαιτητές έκλεισαν τα μάτια στο πεντακάθαρο φάουλ που έγινε πάνω στον Αντεκμπόγιε στην τελευταία φάση του κανονικού αγώνα ενώ 28,5” πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας οι “γκρι” δεν καταλόγισαν φάουλ στον Πάσαλιτς. Και σαν να μην έφτανε αυτό υπεδειξαν μεταφορά της μπάλας από τον Βόσνιο, στερώντας από τους κίτρινους την ευκαιρία να εκδηλώσουν επίθεση σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος που έκανε τη μετάδοση για το συνδρομητικό κανάλι επεσήμανε τουλάχιστο δυο φορές το φάουλ που έγινε πάνω στον Πάσαλιτς αλλά δεν δόθηκε ποτέ!

To Top