Φωνάζει “παρών” ο Φερνάντες, το… μπαλάκι στη τεχνική ηγεσία

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Βάσκο Φερνάντες που επέστρεψε χθες στις προπονήσεις του Άρη, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Άρη Ακροποτάμου.

Παρά την διάθεση του Πορτογάλου που έδωσε μάχη με το χρόνο και ήταν έτοιμος σε περίπου 10 μέρες, ενώ η αρχική πρόβλεψη του ιατρικού τιμ έκανε λόγο για αποχή από την ενεργό δράση για περίπου τρεις εβδομάδες, πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου. Toν τελευταίο λόγο,ωστόσο,τον έχει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Πολύ πιθανόν ο 28χρονος αμυντικός να προφυλαχθεί, ώστε να είναι 100% έτοιμος στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Αρναίας εκτός έδρας. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε και στη χθεσινή προπόνηση, με τον Πορτογάλο αμυντικό να προπονείται με τους αναπληρωματικούς.

Η επιστροφή του Σαμαρά, που πλέον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, δίνει την δυνατότητα στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να αφήσει στον πάγκο τον Φερνάντες και να τον χρησιμοποιήσει μόνο εάν το απαιτήσουν οι ανάγκες του αγώνα.

Βάση προπονήσεων Γκόλιας και Σαμαράς θα αποτελέσουν για δεύτερη σερί αγωνιστική το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Άρη, εκτός κι αν υπάρξει έκπληξη με την επιστροφή στην ενδεκάδα του Φερνάντες.

To Top