Οι “σίγουροι” της ενδεκάδας και το μόνιμο ερωτηματικό

Τελευταία μέρα της προετοιμασίας ενόψει Άρη Ακροποτάμου η σημερινή και το “παζλ” της αρχικής ενδεκάδας του Άρη συμπληρώθηκε ως επί των πλείστον μόλις χθες.

Οι πολλοί τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχουν δυσκολέψει αρκετά την τεχνική ηγεσία των “κίτρινων”, που σήμερα θα καταλήξει οριστικά στους έντεκα που θα ξεκινήσουν στην αυριανή αναμέτρηση.

Ωστόσο, σε ένα μεγάλο ποσοστό ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει καταλήξει σε αυτούς που θα απαρτίσουν αύριο την αρχική ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει για ακόμα μία φορά ο Φυσέκης, που θα έχει μπροστά του σίγουρα τον Γκόλια στο κέντρο της άμυνας και τους Γεωργιάδη και Λιόλιο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στα χαφ σίγουρος είναι ο Καλογέρης περιμένει τον παρτενέρ του, ενώ στις πτέρυγες αριστερά θα αγωνιστεί ο Ν΄Λουντούλου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και διατήρησε την θέση του στην ενδεκάδα. Για μία ακόμα αγωνιστική “παίζεται” το δεξί άκρο της επίθεσης, θέση για την οποία γίνονται δοκιμές επί δοκιμών κάθε εβδομάδα. 

Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος και Νάκας είναι οι υποψήφιοι για την θέση αυτή, με τους δύο πρώτους να συγκεντρώνουν μέχρι και σήμερα τις περισσότερες πιθανότητες.

Στην κορυφή της επίθεσης το δίδυμο Πόι-Καπνίδη δείχνει να εδραιώνεται ξανά, καθώς για μία ακόμα φορά θα κληθούν να πάρουν στις πλάτες τους το μεγαλύτερο βάρος των τελικών προσπαθειών του Άρη.

To Top