Φωτιάς ο εκλεκτός της ΚΕΔ για νέος διεθνής

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τις προτάσεις της για τους διεθνείς της νέας αγωνιστικής περιόδου και το κενό που υπήρχε μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κομίνη, αποφάσισε να το καλύψει με τον Βασίλη Φωτιά, που φάνταζε και ως το φαβορί εδώ και μέρες.

Αναλυτικά οι προτάσεις:

H ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποιεί τις προτάσεις της προς την FIFA για τους διεθνείς διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και VAR/AVAR για το προσεχές έτος. Η τελική έγκριση για τους υποψήφιους, θα δοθεί από την Επιτροπή Διαιτησίας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας.

Διαιτητές:

Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Παπαπέτρου Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Ιωάννης, Τζήλος Αθανάσιος, Διαμαντόπουλος Αριστοτέλης, Σκούλας Εμμανουήλ, Φωτιάς Βασίλειος, Αντωνίου Ελένη, Τσιοφλίκη Ανδρομάχη, Μυλοπούλου Αναστασία και Δεληγιάννη Αλεξάνδρα.

Βοηθοί Διαιτητές

Κωσταράς Πολυχρόνης, Δημητριάδης Λάζαρος, Κουρομπύλια Χρυσούλα, Πετρόπουλος Τρύφων, Νικολαΐδης Κωνσταντίνος, Νικολακάκης Βασίλειος, Buxbaum Reinhard, Koula Chasan, Αλεξέας Ηλίας, Απτόσογλου Ιορδάνης, Μεϊντανάς Ανδρέας, Κομισοπούλου Γεωργίας, Παπαδοπούλου Ζωή και Δέτση Μαρία.

Video Match Official

Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Παπαπέτρου Αναστάσιος, Ευαγγέλου Άγγελος, Σκουλάς Εμμανουήλ, Φωτιάς Βασίλειος, Γκορτσίλας Ευστάθιος και Μανούχος Ευάγγελος.

Διαιτητές Σάλας

Χριστοδουλλής Βασίλειος, Αδαμόπουλος Αντώνιος και Ντάλλας Παναγιώτης.

Διαιτητές Beach Soccer

Φίτσας Βασίλειος και Φίτσας Γεώργιος

To Top