Φόιχτ: «Πρώτα θα δω και μετά θα αποφασίσω»

Ο Βάλτερ Φόιχτ φέρεται ως ένας από τους επιχειρηματίες που θα συμπράξει με τον Αλεξ Κάλας. 

Ο Γερμανός μίλησε σχετικά στην εφημερίδα “Μetrosport”. Αναλυτικά:

-Αληθεύει πως σκοπεύετε να έρθετε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη;

«Ναι, είναι αλήθεια πως έχουμε προγραμματίσει μαζί με τον Ντίτερ Χένες να βρεθούμε στην πόλη σας, προκειμένου να παρακολουθήσουμε παιχνίδι του Αρη. Η οριστική μας απόφαση, πάντως, θα ληφθεί σήμερα (σ.σ. Παρασκευή), μιας και ενημερωθήκαμε πως δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη, οριστικά, το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Αρη. Μόλις ενημερωθούμε σχετικά, θα πάρουμε το αεροπλάνο και θα έρθουμε στη Θεσσαλονίκη».

-Γνωρίζετε καλά τον Αλεξ Κάλας και τις προθέσεις του για τον Αρη;

«Μας συνδέει γνωριμία χρόνων με τον Αλεξ. Γνωριστήκαμε σε ένα από τα εστιατόρια του στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου βρίσκομαι συχνά-πυκνά λόγω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Είναι ένας πολύ πετυχημένος και, μάλιστα, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, που έχει καταφέρει πολλά, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τον εκτιμώ απεριόριστα και γνωρίζω εν μέρει τι θέλει να κάνει στον Αρη. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα να μεγαλώσει όσο περισσότερο γίνεται και να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Επειδή τον γνωρίζω καλά, είμαι πεπεισμένος πως θα τα καταφέρει».

-Είναι αλήθεια πως σκοπεύετε να συμπράξετε κι εσείς, αλλά και ο Ντίτερ Χένες, με τον Αλεξ Κάλας προκειμένου να επενδύσετε στον Αρη;

«Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο δικός μου ερχομός στη Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να μεταφράζεται αυτομάτως σε οριστική απόφαση για επένδυση στον Αρη. Ερχομαι, αρχικά προκειμένου να διαπιστώσω αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις εμπλοκής μου στην ομάδα, να δω το κλίμα στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να δω πολλά πράγματα με τα δικά μου μάτια και, εν συνεχεία, θα πάρω την οριστική μου απόφαση και θα τη γνωστοποιήσω στον Αλεξ.

Για τον Ντίτερ Χένες, δεν μπορώ να σας μιλήσω εγώ. Καλύτερα να απευθυνθείτε στον ίδιο. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ επίσης απεριόριστα. Γνωρίζει καλύτερα από όλους μας το ποδόσφαιρο και θα ήταν μια υπερπολύτιμη βοήθεια για τον Αλεξ, αν αποφάσιζε να εμπλακεί. Οπως προείπα, θα συζητήσουμε ξανά σήμερα, για να αποφασίσουμε αν θα έρθουμε μαζί στη Θεσσαλονίκη. Αυτή, πάντως, είναι η πρόθεση μας».

 

To Top