ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Φύλλο και φτερό” το Κλεάνθης Βικελίδης και συνεχείς αναφορές με… φόντο τους ομίλους!

“Φύλλο και φτερό” έκανε το Κλεάνθης Βικελίδης η επιτροπή της ΟΕΥΦΑ που επιθεώρησε το γήπεδο ενόψει της συμμετοχής του Άρη στο Europa League.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

O Ιταλός Ντανίλο Φιλακιόνε, ο οποίος είναι πρώην διαιτητής και επί σειρά ετών παρατηρητής διαιτησίας, αλλά και επιμορφωτής των διαιτητών στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας του, ήταν ο επικεφαλής της επιτροπής.

Οι κατευθύνσεις που έδωσε ήταν σε αυστηρό, αλλά εποικοδομητικό τέμπο, προκειμένου ο Άρης να είναι πανέτοιμος στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League και όχι μόνο.

Εκείνο που έκανε εντύπωση τους ανθρώπους του Άρη ήταν ότι ζήτησε μικρές, αλλά πολλές αλλαγές σε αρκετά σημεία του γηπέδου για την σωστή διοργάνωση των αγώνων, όπου οι κιτρινόμαυροι θα είναι γηπεδούχοι στην Ευρώπη. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε μετά την πολύωρη επιθεώρηση (ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε με την δύση του ηλίου!) ο Άρης θα στέλνει συνεχείς αναφορές για την πρόοδο των εργασιών, μέχρι την επόμενη παρουσία της ΟΥΕΦΑ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Σημαντικό σημείο, όπως διεμήνυσαν οι απεσταλμένοι της ΟΥΕΦΑ, ότι το γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμο και να έχει τις προδιαγραφές μιας ενδεχόμενης συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η ΟΥΕΦΑ στην ασφάλεια των θεατών. Πρόσβαση στο γήπεδο, είσοδος στις θύρες, τουαλέτες Ανδρών-Γυναικών σε όλες τις θύρες, ιατρεία σε όλες τις κερκίδες, έξοδοι κινδύνου κλπ. Σε όλα τα παραπάνω θα γίνουν παρεμβάσεις σε όλες τις θύρες.Θα φρεσκαριστεί το γήπεδο εσωτερικά και εξωτερικά. Στα αποδυτήρια θα βελτιωθούν όλοι οι χώροι. Ιατρείο γηπέδου, ντόπινγκ κοντρόλ. Γραφείο Παρατηρητή ΟΥΕΦΑ, γραφείο διαιτητών θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις νέες οδηγίες της ΟΥΕΦΑ. Επίσης αίθουσα τύπου 50 θέσεων. Επιθεώρησαν ακόμη και τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία στη θύρα 9. Συζητήθηκαν επίσης θέματα πάρκινγκ για τα ματς. Νέες θέσεις vip στη θύρα 7, όπου κι εκεί έγινε επιθεώρηση.

To Top