Φώναξαν “παρών” ενόψει Καλλονής οι μεταγραφές! Σκόραρε ο Τσουκάνης

Με «διπλό» κόντρα στην ομάδα Κ20, στο «Δασυγένειο», συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αρη για τον εκτός έδρας αγώνα της προσεχούς Δευτέρας με την Καλλονή. Στο παιχνίδι πήραν μέρος και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τα οποία φώναξαν παρών.

Στο παιχνίδι με την Κ20 πήραν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Στέφανος Γουναρίδης, Βαλεντίνος Βλάχος, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Νίκος Κουσίδης) προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός αγωνιστικής ετοιμότητας εν όψει του κρίσιμου ματς με την Καλλονή.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά και όπως φαίνεται ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους τρεις (Μπουγαΐδη, Κουσίδη και Βλάχο στον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Άρη, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης: “χρησιμοποίησε επίσης παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Οι κίτρινοι επικράτησαν της Κ20 με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Στέλιος Τσουκάνης.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Καλλονή υποβλήθηκε εκ νέου σε θεραπεία. Η αυριανή προπόνηση των κιτρίνων θα γίνει στις 11:30 στο Ρύσιο”.

To Top