ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάγκινς: “Αγωνίζομαι σε μεγάλη ομάδα, θέλω να αρπάξω την ευκαιρία”!

Ήταν από τους πρωταγωνιστές της σημερινής νίκης του Άρη επί της Κηφισιάς, ο Τζαμέλ Χάγκινς… Μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, τη πολύ σημαντική αναμέτρηση με τη Στεάουα αλλά και τη δική του ατομική βελτίωση.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα κι αν επηρεάστηκαν από την κούραση και τα συνεχή παιχνίδια:“Ανεξάρτητα από το αν έχουμε ενέργεια ή όχι, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό είναι που μετράει. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά μετράει ότι πήραμε τη νίκη”.

Για το τι έφταιξε και η Κηφισιά πλησίασε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο: “Παίξαμε καλή άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ξέραμε ότι θα υπάρξει αντίδραση. Το μπάσκετ είναι άθλημα των σερί κι αυτοί έκαναν το δικό τους μέσα από την άμυνά τους και τα εύκολα καλάθια που βρήκαν στον αιφνιδιασμό. Στο τέλος όμως, βρήκαμε τον τρόπο να τους σταματήσουμε”.

Για τον αγώνα με τη Στεάουα: “Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, δύσκολο κι έτσι θα το αντιμετωπίσουμε. Θα δουλέψουμε με το προπονητικό τιμ στον τρόπο που θα παίξουμε και θα πάμε εκεί για να παλέψουμε για τη νίκη όπως σε κάθε αγώνα”.

Για την ατομική του απόδοση και τη βελτίωση που δείχνει από την αρχή της σεζόν: “Φέτος αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα και θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δόθηκε, να δείξω σε όλους τι μπορώ να κάνω σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύω πολύ με το προπονητικό τιμ και με βοηθούν να βελτιωθώ και να αποδίδω καλά σε κάθε παιχνίδι”.

To Top