ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάγκινς: “Να κάνουμε το ‘θέλω’ μας πράξη και τον Μπίλι (Σίμτσακ) περήφανο!”

Στον Τζαμέλ Χάγκινς θα λείψει σήμερα ο Βασίλης Σίμτσακ, αλλά ο ίδιος και όλη η υπόλοιπη ομάδα θέλουν να κερδίσουν για να τον κάνουν να νιώσει περήφανος, έστω κι από μακριά!

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη υπογράμμισε μετά την χθεσινή προπόνηση πως “πρέπει να βγούμε πολύ δυνατά στο παρκέ και να ξεκινήσουμε όπως πάντα από την άμυνά μας. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι και έτσι να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε τόσο πολύ” και συνέχισε: “Πάντα κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο. Ο επόμενος αγώνας πάντα είναι ο μεγαλύτερος για μας. Έτσι βλέπουμε την Στεάουα, σαν τελικό και μετά από αυτό θα κοιτάξουμε πως θα κερδίσουμε και το επόμενο”.

Για την παρουσία του κόσμου στην χθεσινή προπόνηση και στον σημερινό αγώνα είπε: “Λατρεύω το γεγονός πως οι φίλαθλοι μάς ακολουθούν όπου και να παίζουμε. Προσωπικά απολαμβάνω τα παιδιά από τον Super 3 και ανυπομονώ να παίξω και σήμερα μπροστά τους. Μας δίνουν πάντα ιδιαίτερη δύναμη και μας μεταφέρουν όλο αυτό το πάθος”.

Αναφέρθηκε και στην παρουσία του Βασίλη Σίμτσακ τονίζοντας πως “έχει μεγάλο και σπουδαίο ρόλο μέσα στην ομάδα και μας βοηθάει σε όλους τους τομείς αλλά περισσότερο στον ψυχολογικό. Χωρίς αυτόν θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι και ιδιαίτερα για μένα, γιατί με συμβουλεύει μέσα στο παιχνίδι. Ως πιο έμπειρος μου δείχνει σημαντικά πράγματα μέσα στο παρκέ, όμως είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το θέλω μας πράξη, να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε και τον Βασίλη (σ.σ. Σίμτσακ) περήφανο”.

To Top