Χένες για Κέιν: “Η Τότεναμ απέρριψε πρόταση 160 εκατ. ευρώ της Σίτι”

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί το μήλο της έριδος για πολλές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με το όνομα του Άγγλου να ακούγεται ανά διαστήματα και για τη Μπάγερν Μονάχου.

Μιλώντας ωστόσο στο «Sky Sports», ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών, Ούλι Χένες, εξήγησε τους λόγους που το κλαμπ δεν θα μπορούσε ποτέ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, φέρνοντας ως παράδειγμα τη… Μάντσεστερ Σίτι!

Συγκεκριμένα ο Γερμανός αποκάλυψε το ύψος της πρότασης που είχαν καταθέσει οι Πολίτες στην Τότεναμ για την απόκτηση του έμπειρου φορ πίσω στο 2021 η οποία άγγιζε τα 160 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμα κι αυτό το αστρονομικό νούμερο δεν ήταν αρκετό για να συγκινήσει τους Spurs.

«Θα μπορούσα να φανταστώ έναν παίκτη 100 εκατομμυρίων να ερχόταν σε εμάς, αλλά στην περίπτωση του Κέιν είπα τη γνώμη μου. Είναι σχεδόν 30.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Τότεναμ απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ. Για αυτόν τον λόγο είπα ότι αυτή η περίπτωση δεν είναι μεταγραφή για τη Μπάγερν» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συνεχίσει:

«Είμαι ένα από τα εννιά μέλη του συμβουλίου και έχω λόγο στις μεταγραφές που ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Θα έλεγα την προσωπική μου γνώμη. Αλλά είμαι μόνο ένας από τους εννιά και αν οι άλλοι οκτώ λένε ότι πρέπει μια μεταγραφή να γίνει, τότε θα γίνει. Ζούμε σε δημοκρατία».

 

To Top