Έχασε το ντέρμπι και έπεσε από την κορυφή η παρέα του Κριστιάνο (video)

Το γκολ του Ρομαρίνιο λίγο πριν το τέλος του ματς «πλήγωσε» την Αλ Νασρ του «άσφαιρου» Κριστιάνο και χάρισε στην Αλ Ιτιχάντ το τρίποντο χάρη στο οποίο ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας.

Εμπόδια φαίνεται πως μπαίνουν ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον στόχο του να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε ακόμη μια χώρα, τη Σαουδική Αραβία. Κι αυτό διότι η Αλ Νασρ του CR7 γνώρισε την ήττα με 1-0 στο πολύ σημαντικό εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Αλ Ιτιχάντ και αποχαιρέτησε την πρώτη θέση, την οποία κατέλαβε θριαμβευτικά η αντίπαλός της.

Ο Πορτογάλος σταρ που αγωνίστηκε δίχως τον… συνεργάτη του στην κορυφή της επίθεσης, Ταλίσκα, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να κάνει ξανά τη διαφορά για τη νέα του ομάδα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ολοκληρώνοντας με άψογο την όμορφη ομαδική προσπάθεια της Αλ Ιτιχάντ ο Ρομαρίνιο στο 80ο λεπτό. Ο Κριστιάνο έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-1 στις καθυστερήσεις του ματς, ενώ μετά το τελευταίο σφύριγμα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο εμφανώς εκνευρισμένος.

To Top