ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Χίτζιου: «Οι φωνές του κόσμου του Άρη ηχούσαν στις καρδιές μας!”

Η βασική λίμπερο του Άρη, Μαρία Χίτζιου, μίλησε για την τεράστια επιτυχία με την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος βόλει!

Αναλυτικά όσα είπε στον Yellow:

Και τα συναισθήματα και τα λόγια είναι περιττά, θεωρώ ότι το 70% ήταν ο κόσμος, ήταν η φωνή που χτυπούσε στην καρδιά μας, μας έδινε τον τρόπο να παίξουμε, να πανηγυρίζουμε. Σε κάθε πόντιο προσωπικά τους κοιτούσα, έλεγα «πάμε, κι άλλο, το ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε»

Εγώ προσωπικά είμαι πολύ περήφανη, είμαι χαρούμενη, είμαι πολύ ευτυχισμένη, είμαι από πολύ μικρή στον Άρη και αυτό είναι ένα όνειρο.

Για το ότι παίρνει αυτήν την πρόκριση με την ομάδα της καρδιάς της:

Είναι η ομάδα η οποία ο πατέρας μου είναι από τότε που εγώ δεν είμαι γεννημένη, είναι η ομάδα η οποία ξεκίνησα και έδωσα τα πάντα, για αυτήν την ομάδα, αυτό το σήμα, αυτόν τον σύλλογο.

Είναι η πρώτη φορά που ο Άρης στο γυναικείο βόλεϊ παίρνει μια τέτοια πρόκριση, είναι συγκινητικό, είναι πρωτόγνωρο, δεν το πιστεύουμε ακόμα

Για την δική της φετινή εξέλιξη

Είναι η καλύτερη χρονιά αναμφισβήτητα, φέτος η κάθε μια παίκτρια έπαιζε για την άλλη, ήξερα ότι όταν δεν πήγαινα καλά θα με συμπλήρωνε κάποια άλλη κοπέλα, όταν κάποια άλλη κοπέλα δεν πήγαινε καλά θα συμπλήρωνα εγώ.

Είχαμε μια πάσα που ξέραμε ότι και πίσω να πάει η μπάλα, θα τρέξει και θα προλάβει, είχαμε μια πάρα πολύ δυνατή 12αδα, μια πολύ καλή 6αδα και έναν καταπληκτικό κόουτς, και φυσικά ευθύνονται ο κύριος Γιάννης Γιαννάκης και ο κύριος Γιάννης Ρετζεπέρης,

Για το αν το καλό κλίμα ευθύνεται τουλάχιστον κατά 50% για την φετινή επιτυχία:

Και παραπάνω, είναι ο λόγος που φτάσαμε ως εδώ, είναι ο κ.Ρετζεπέρης, ο κ.Γιαννάκης, όχι μόνο για τις παίκτριες που διάλεξαν άλλα για το πάθος που δείχνουν σε κάθε προπόνηση, είναι δίπλα μας σε κάθε πρόβλημα πριν αυτό δημιουργηθεί.

Για τους επερχόμενους τελικούς:

Κανείς δεν πάει για να βγει δεύτερος, τώρα πάμε να κάνουμε και το δεύτερο όνειρο πραγματικότητα, να φέρουμε το κύπελλο.

Για το ότι είναι…απαραίτητη η παρουσία του κόσμου και στους τελικούς:

Ο κόσμος νομίζω ότι είναι…υποχρεωμένος να έρχεται, όχι μόνο για το…γούρι, αλλά το πάθος που παίρνουμε μέσα στο παιχνίδι είναι απίστευτο, χάρη στον κόσμο ήμασταν δυνατές

To Top