Δήλωση Καρυπίδη για την σύλληψη του Μαρινόπουλου (photo)

Δήλωση έκανε ο Θοδωρής Καρυπίδης σχετικά με το θέμα της σύλληψης του Μαρινόπουλου για την επιχειρηματική διαμάχη που έχουν.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Συγκεκριμένα ο Καρυπίδης δήλωσε στο zougla.gr:

«Συνελήφθη ο γιος του Λεωνίδα Μαρινόπουλου, του ιθύνοντος νου για όλη την απάτη της Μαρινόπουλος Α.Ε. Ουσιαστικά εκτελέστηκε η απόφαση 742 του 2017 για την κατάθεση των περιουσιακών στοιχείων όλης της οικογένειας και των μελών του Δ.Σ., οι οποίοι αρνούνταν να καταβάλλουν τις οφειλές τους, παρότι χρησιμοποιήσαμε κάθε νόμιμο μέσο, αφού πραγματοποιήθηκαν επτά δίκες και συνέχεια το ανέβαλλαν.

Κάποια στιγμή το δικαστήριο αρνήθηκε να αναστείλει την κατάθεση των περιουσιακών τους στοιχείων και ως εκ τούτου. από την προηγούμενη εβδομάδα η απόφαση για την κατάθεση της περιουσίας τους έγινε εκτελεστή. Σήμερα εκτελέστηκε.

Εμείς είχαμε μια εταιρική σχέση franchise με τον Μαρινόπουλο, 142 καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και ήμασταν και προμηθευτής του (στα οπωροκηπευτικά).

Η απαίτηση συνολικά είναι 25 εκατομμύρια ευρώ για την ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Α.Ε. και άλλα 100 εκατομμύρια ευρώ για τα σούπερ μάρκετ.

Γνωρίζω ότι ο Μαρινόπουλος διαθέτει στο εξωτερικό μια πληθώρα εξωχώριων εταιρειών (offshore), π.χ. σε Κύπρο, Λουξεμβούργο, Μπαχάμες, Ολλανδία, ΗΠΑ, Αλβανία Βουλγαρία, προκειμένου να εξαπατήσει τους Έλληνες προμηθευτές, μεταφέροντας εκεί τα χρήματα του. Πρόκειται για ποσό που ξεπερνά τα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ».

Η φωτογραφία είναι από την σύλληψη του Μαρινόπουλου (πηγή: zougla.gr)

 

To Top