Ο Χαβίτο μίλησε για τη φυγή Νέτο και την επιστροφή Φερέρ

O Χαβίτο έδειξε ότι δεν ξεχνά τον Άρη, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά… Αφορμή για να θυμηθεί το (πρόσφατο) παρελθόν αποτέλεσε το ενδεχόμενο της συνεργασίας του με τον Έκτορ Κούπερ στον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε μετά τον δανεισμό του στην τουρκική Ορντούσπορ και ενημερώθηκε για τις φήμες που θέλουν τον Κούπερ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού:

-Τι μαθαίνεις για τον Αρη;
«Δεν έχω πια άμεση και καθημερινή επαφή, ωστόσο έχω κολλητούς στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι με ενημερώνουν και για τον Αρη».

-Υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα..
«Πάντα υπήρχαν προβλήματα στον Αρη. Δεν είναι καινούριο το φαινόμενο και γι αυτό δεν μου προξενεί καμία εντύπωση. Μακάρι κάποια στιγμή να βρούνε τη λύση τους».

-Μιλάς με κάποιους πρώην συμπαίκτες σου;
«Δυστυχώς, όχι! Αλλωστε οι περισσότεροι με τους οποίους είχα επαφή, έχουν, πια, φύγει από εκεί. Τώρα τελευταία έμαθα ότι φεύγει και ο Νέτο. Λογικό, αν κρίνει κανείς από τα προβλήματα που υπάρχουν».

-Ούτε αγωνιστικά τα πήγε καλά η ομάδα…
«Κοίταξε να δεις, όλα έχουν να κάνουν με τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα. Δυστυχώς στον Αρη οι συνθήκες δεν είναι καλές και επόμενο είναι να έρχονται τέτοιες πορείες στο πρωτάθλημα. Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι ο Αρης έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκτός Ευρώπης. Οι συμμετοχές στα ευρωπαϊκά κύπελλα μεγαλώνουν μια ομάδα και όταν αυτές δεν υπάρχουν, στοιχίζει πάρα πολύ».

-Όπως όλα δείχνουν επιστρέφει ο Μανέλ Φερέρ.. 
«Πάλι;»

-Θεωρείς ότι μπορεί να βοηθήσει;
«Είμαι της άποψης ότι τέτοιου είδους επιστροφές, συνήθως δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα καινούριο. Εφόσον όμως το αποφάσισαν οι άνθρωποι της ομάδας, κάτι θα ξέρουν περισσότερο».

-Στη Θεσσαλονίκη πότε θα έρθεις;
«Τη Θεσσαλονίκη δεν την ξεχνώ, διότι, όπως σου είπα, έχω κολλητούς στη πόλη. Ημουν εκεί τα Χριστούγεννα και θα ξανάρθω το καλοκαίρι. Τώρα το μόνο που θέλω, είναι αφού τελειώσω κάποιες εκκρεμότητες που έχω στην Αθήνα, να ξεκουραστώ και να ετοιμαστώ ψυχολογικά για τη νέα χρονιά».

To Top