Χαλαρό ποντάρισμα εν όψει Σαββατοκύριακου

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα. Σήμερα, όπως κάθε Παρασκευή έχει την τιμητική της η Β’ Γαλλίας.

Από εκεί προέρχεται και το σημείο της ημέρας, που είναι ο «Άσσος» της Ανζέ με αντίπαλο τη Νιόρ στο 1.83 στον William Hill. Η πορεία των γηπεδούχων είναι ανέλπιστα καλή και σήμερα θα δώσουν τα πάντα για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Αντίθετα η Νιόρ παραμένει έστω και οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, συνεχίζοντας να μην πείθει με τις εμφανίσεις της. Στην Τουρκία η Μπεσίκτας υποδέχεται την Μπούρσασπορ και εμείς επιλέξαμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.20. Oι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Μπούρσασπορ. Επιπλέον η Μπεσίκτας παραμένει σε φόρμα, μετρώντας δύο συνεχόμενες νίκες, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν είναι και στα… καλύτερά τους.

Στις «Μπόμπες» έχουμε ξεχωρίσει το Χ2 της Τουρ με αντίπαλο την Γκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια με αντιπαλο την Τουρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και μπορούν να πληρώσουν το 2.10 στο οποίο προσφέρεται το Χ2 στην BetVictor. Με την έκπληξη πάμε και στον αγώνα της Β’ Γερμανίας ανάμεσα στη Μάιντς και τη Νυρεμβέργη καθώς το Χ2 πληρώνει 2.08 στην Bet365. Οι γηπεδούχοι έχουν σήμερα αρκετές απουσίες και οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα για να ξεφύγουν μία και καλή από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Στο Μπάσκετ συνεχίζουμε και σήμερα σε ρυθμούς Euroleague με την αναμέτρηση Τσεντεβίτα – Κάχα. Όσο βελτιωμένη και αν φαίνεται η Τσεντεβίτα, η Κάχα είναι το φαβορί, λόγω της μεγάλης της εμπειρίας, αλλά και του γεγονότος ότι για πρώτη φορά φέτος θα αγωνιστεί πλήρης. Κάχα Λαμποράλ -6 (1.82 Bet365).

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τις προτάσεις της ημέρας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, ενημερωθείτε για τα Bonus Εγγραφής όλων των εταιρειών και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Πάμε Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top