Αποκαλυπτικός ο Αργυριάδης: “Η εξυγίανση του Άρη είναι προς όφελος των πιστωτών”!

Ο Αργύρης Αργυριάδης, επικεφαλής της νομικής επιτροπής της ΠΑΕ Άρης στην υπόθεση του άρθρου 99, αφού τόνισε από την πρώτη στιγμή στο PRESSARIS, ότι οι κίτρινοι θα ήταν έτοιμοι είτε γίνει, είτε όχι η συζήτηση της υπαγωγής, ξεκαθάρισε σε νέες του δηλώσεις ότι δεν συμφέρει κανέναν να μην δικαιωθεί ο Άρης και τόνισε πως είναι στις αρμοδιότητες του δικαστηρίου να εκδικάσει την υπόθεση, παρά τα όσα εκπορεύονται από την ΕΠΟ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Αρχικά υπογράμμισε σχετικά με την ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ πως: «Άμα στέλνεις ένα ερώτημα στην ΟΥΕΦΑ που να λέει πως κάποιος δε θέλει να πληρώσει κανέναν, θα πάρεις την ανάλογη απάντηση. Άμα στέλνεις ένα ερώτημα ότι στα πλαίσια ενός νόμιμου άρθρου ρυθμίζονται οι οφειλές παικτών και δημοσίου, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προχωρήσει. Είμαι βέβαιος πως ουδείς μετέφερε στην ΕΠΟ τι ακριβώς ζητάει ο Άρης. Ο Άρης δεν έχει υποβάλει έγγραφο ερώτημα σε κανέναν. Ο Άρης είπε ότι οι απαιτήσεις είναι αναγνωρισμένες και να ανασταλεί η εκδίκαση τους μέχρι να εκδικαστεί το άρθρο 99.»

Για το σημερινό δικαστήριο ανέφερε: «Σήμερα στο δικαστήριο υπήρξε αίτημα για να μην διατηρηθεί η προσωρινή διαταγή γιατί το δικαστήριο είναι αναρμόδιο. Το δικαστήριο συσκέφτηκε και όταν βγήκε διατήρησε τη διαταγή. Αυτό αποτελεί πρόκριμα για το κατά πόσον μπορεί να δικάσει το δικαστήριο την υπόθεση του Άρη. Μια διαδικασία εξυγίανσης των ανώνυμων εταιριών είναι προς όφελος όλων. Αν εξυγιανθεί ο Άρης θα έχουν όφελος όλοι. Το άρθρο 99 είναι μια καλή ευκαιρία για πολλές ΠΑΕ να εξυγιανθούν και να έχουμε ένα πιο αξιόπιστο και φερέγγυο πρωτάθλημα. Θα διασφαλιστούν οι πιστωτές πως θα πάρουν τα λεφτά τους και θα εξυγιανθούν οι ΠΑΕ. Θέλουμε και το πρωτάθλημα να εξυγιανθεί και να πάρουν οι άνθρωποι τα λεφτά τους. Αν ρίξουν τον Άρη κατηγορία θα είναι φτοχώτερο το πρωτάθλημα. Δε γίνεται πρωτάθλημα χωρίς τον Άρη. Και φυσικά δε θα πάρουν ούτε το 20 % των απαιτήσεών τους οι πιστωτές. Άρα με την εισαγωγή του Άρη στο 99 θα είναι ωφελημένοι όλοι.»

To Top