“Εμφανίζονται φαντάσματα του παρελθόντος που βάζουν εμπόδια στην εξυγίανση του Άρη”!

Ο Αργύρης Αργυριάδης, νομικός του Άρη που ασχολείται με το άρθρο 99 μίλησε για την εξέλιξη που έχουν οι συζητήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Αρένα”:

Αναφορικά με το επίπεδο των συζητήσεων: «Αυτό που πρέπει να ξεκαθαριστεί είναι ότι όσο πλησιάζει η τελευταία εβδομάδα έρχονται κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Η ουσία είναι ότι είμαστε κοντά και έχουμε καλή επικοινωνία με τους πιστωτές. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι έχουμε να κάνουμε με προβλήματα από ανθρώπους που ήταν στον Άρη και είχαν επιρροή. Ιδίως αυτοί που έχουν ευθύνη για την σημερινή κατάσταση. Το τι τους οδηγεί καλύτερα να το απαντήσουν οι ίδιοι. Χθες ,μέχρι το βράδυ μιλούσαμε με τον πρόεδρο και σήμερα πάνε επιστολές στην ΠΑΕ με κάποιες ξεχασμένες περιπτώσεις. Υπάρχουν πιστωτές που στο παρελθόν είχαν συμμετοχή και στην διοίκηση του Άρη με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο και δεν δέχονται να συμβιβαστούν. Το θέμα Ηλιάδη το αν πάρει πιστοποιητικό ο Άρης όλα αυτά μία εβδομάδα πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας ξενίζουν» είπε και πρόσθεσε:

«Ο Ηλιάδης το λίγο διάστημα που τον γνωρίζω είναι πράος αλλά όχι χαζός. Ξέρει μέχρι που να ανεχτεί κάποια πράγματα αλλά κάποια στιγμή η οργή θα ξεχειλίσει. Δεν μπορεί κάποιοι  που έχουν συμμετοχή στην κατάσταση του Άρη να αποτελούν εμπόδιο»

Τέλος είπε: «Από το δημόσιο υπάρχει προφορική συμφωνία στήριξης. Υπάρχουν συγκεκριμένες νομικές ενέργειές ώστε να πάρει την μορφή υπουργικής απόφασης. Κάτι που μας βοηθάει πάρα πολύ για την τελική απόφαση. Το αργότερο στις 19 Αυγούτστου θα έχουμε καταθέσει αίτηση επικύρωσης για το 99 και η δικάσιμος θα προσδιοριστεί κάπου στον Σεπτέμβριο.  Σχεδόν όλα τα μέτωπα ιδίως με τους ποδοσφαιριστές τα έχουμε κλείσει. Μένουν οι τελευταίες πινελιές αρκεί τα φαντάσματα του παρελθόντος να εξαφανιστούν»

To Top