Χαλαρό ποντάρισμα στους αγώνες της Δευτέρας‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Πέφτει σήμερα η αυλαία του κουπονιού μας με αγώνες απο τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στην κατηγορία «Μονά» έχουμε ξεχωρίσει ως πρόταση της ημέρας τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Κλερμόν με αντίπαλο τη Ναντ σε απόδοση 1.85.

Η Κλερμόν την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε με σημαντικό διπλό από τη νεοφώτιστη Γκαζελέκ. Ήταν μάλιστα το δεύτερο διαδοχικό της, αλλά και τρίτο στα τέσσερα τελευταία της ματς. Στην έδρα της όμως μετρά δύο συνεχόμενς ήττες και σήμερα θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί.

Με εννιά βαθμούς να τη χωρίζουν από την προνομιούχο τριάδα αλά και μόλις τρεις από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στο γήπεδό της. Στο άλλο παιχνίδι στα «Μονά» έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Ράγιο Βαγιεκάνο με αντίπαλο τη Ζαραγόσα σε απόδοση 2.20. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα τους για να σωθούν και μέχρι στιγμής δείχνουν να τα καταφέρνουν περίφημα. Σε 7 αγώνες στο «Vallecas» μετρούν 4 νίκες, ενώ έχουν χάσει βαθμούς μόνο κόντρα στις «μεγάλες» (ισοπαλία με Σεβίλλη και ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα).

Στο σύστημα έχουμε επιλέξει τέσσερα παιχνίδια σε σύστημα 2-4 (7 στήλες x 9€) και συνολικό ποντάρισμα 63€. Αναλυτικά τα σημεία:

Πανθρακικός – ΑΕΚ Over 2.5 (2.75)

Άαρχους – Σίλκεμποργκ 2 (DNB) 2.60

Φούλαμ – Νιούκαστλ 1 (2.00)

Μπολόνια – Λάτσιο 2 (2.60)

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Επίσης δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα, συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat.

To Top