Καμπανάκι από Βαζάκα στο PRESSARIS: “Ο Άρης είναι πάντα Άρης, αλλά η Καλλιθέα κρύβει κινδύνους”

Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μέσα από τις δυο αναμετρήσεις με την Καλλιθέα, σύμφωνα με τον προπονητή του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργο Βαζάκα που αντιμετώπισε χθες την αντίπαλο των κίτρινων. Μιλώντας στο PRESSARIS, ο έμπειρος τεχνικός επέστησε την προσοχή των κίτρινων στην αθηναϊκή ομάδα, την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη και ικανή να προκαλέσει ζημιές.

Καλλιθέα και Ηρακλής Ψαχνών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Γρηγόρης Λαμπράκης, το γήπεδο, όπου θα αγωνιστεί ο Άρης.

Ο Γιώργος Βαζάκας θεωρεί πως η Καλλιθέα είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά αν δεν την προσέξει ο Άρης. «Είναι μια έμπειρη ομάδα, από τις πιο έμπειρες στην κατηγορία. Η δύναμη της είναι από τη μέση και μπροστά. Διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή και σκοράρει εύκολα. Πίσω όμως είναι ευάλωτη. Είναι μια ομάδα που ο Άρης θα πρέπει να την προσέξει ιδιαίτερα» είπε χαρακτηριστικά.

Η ριζική ανανέωση που έγινε στον Άρη λόγω των συνθηκών μπορεί τα επόμενα χρόνια να αποφέρει σημαντικά κέρδη στην ομάδα όπως τόνισε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών: «Ο Άρης δεν παύει να είναι Άρης και παραμένει μια μεγάλη ομάδα παρότι τα προβλήματα τον οδήγησαν στην ανανέωση του ρόστερ του. Ίσως όμως να ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει γιατί τα προηγούμενα χρόνια είχε 18-20 ξένους στη σύνθεση του. Πιστεύω πως έπρεπε να στραφεί στην ελληνική αγορά. Αν ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και τη δύσκολη αυτή κατάσταση η δυναμική του τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ μεγάλη».

Το προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο το έχει ο Άρης. «Έχει το πλεονέκτημα γιατί είναι καλύτερη ομάδα αλλά και η Καλλιθέα διαθέτει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Άρη», κατέληξε ο Βαζάκας.

To Top