ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαμζά Γιουνές: “Ξέρω που ήρθα…”

Στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του αναφέρθηκε ο Χαμζά Γιουνές, τονίζοντας ότι ο Άρης είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News:

«Ξέρω που ήρθα. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με ιστορία, φανέλα και φανταστικό κόσμο στο πλευρό της. Δουλειά δική μου είναι να βοηθήσω τον Άρη να κάνει πράξη τους στόχους του. Και σίγουρα δεν θέλουμε απλώς να παραμείνουμε στην κατηγορία, αλλά να αποδειχθούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στον οποιονδήποτε, τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται. Κάθε νέο περιβάλλον είναι και μια πρόκληση για μένα και, ναι, αισθάνομαι ενθουσιασμένος με την επιλογή μου να παίξω και πάλι στην Ελλάδα.

Προχωράμε βήμα-βήμα και δεν πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερα λόγια, αλλά σκληρή δουλειά στην προπόνηση και αποτέλεσμα στους αγώνες. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως η ομάδα μου πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη σεζόν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουμε πάθος και πίστη στην προσπάθειά μας και, μέσα από αυτήν, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομάδικό επίπεδο, θεωρώ ότι την κατάλληλη στιγμή θα είμαστε έτοιμοι.

Το γκολ δεν είναι δουλειά μόνο ενός, αλλά όλων σε ένα σύνολο. Και αποστολή του επιθετικού δεν είναι απλώς να σκοράρει, αλλά να κάνει ό,τι του ζητάει ο προπονητής, βοηθώντας με κάθε τρόπο. Εννοείται, πάντως, πως μου αρέσει να πετυχαίνω γκολ και θα παλέψω για όσο περισσότερα μπορώ».

 

 

To Top