ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χαμζά Σάκι στις… κεραίες του Άρη από τη Γαλλική αγορά, μετά τους Μπενραχού και Κονέ

Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση (ποια ομάδα δεν χρειάζεται…), ετοιμάζεται να μπει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χωρίς τη θηλειά του απαγορευτικού και θα κινηθεί ανάλογα και με βάση σταθερά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή.

Όπως είχαμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ,  ο Άρης ρίχνει ματιές στην Γαλλική αγορά, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται τόσο στην θέση του φορ, όσο και του επιτελικού μέσου. Δυο από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτές του Μουσά Κονέ (φορ) και του Γιασίν Μπενραχού (δεκαριού) της Νιμ, η οποία αγωνίζεται φέτος στην Ligue 2. (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Από κει και πέρα,  ένας από τους ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προταθεί στην ομάδα του Άρη, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη και εξετάζεται είναι και ο Χαμζά Σάκι.

Ο 25χρονος Μαροκινός επιτελικός μέσος ανήκει στην ομάδα της Οσέρ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Τη φετινή περίοδο έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια για τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει τρεις φορές και έχει δώσει μία ασίστ, ένα έπαιξε και σε δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Γαλλίας.

Ο Μαροκινός αγωνίζεται κυρίως στο «10», μία θέση στην οποία οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν την πιθανότητα ενίσχυσής τους. Υπάρχει το ενδεχόμενο δανεισμού του ποδοσφαιριστή για έξι μήνες, με οψιόν αγοράς από τον Άρη. Το θετικό στη δική του περίπτωση είναι ότι μιλάμε για έναν απόλυτα ενεργό ποδοσφαιριστή, καθώς τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 21/12 κόντρα στη Χάβρη.

To Top