Χαμός στην Λίβερπουλ μεταξύ Χέντερσον και Άλισον (photos)

Η Λίβερπουλ έπαιξε κατά διαστήματα με την τύχη της κόντρα στην Τσέλσι, και τελικώς έφυγε με έναν βαθμό από το δυτικό Λονδίνο (1-1), έχοντας δεχτεί πίεση από τους μπλε» για μεγάλο μέρος της βραδιάς, με τους γηπεδούχους να χάνουν αξιόλογες ευκαιρίες.

Έχοντας κάνει έξι αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, ο Γιούργκεν Κλοπ ίσως περίμενε μεγαλύτερη και καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες του από την ήττα του Σαββάτου στο Etihad Stadium από αυτή που τελικά έλαβε.

Η Τσέλσι, που πίεζε για να ανοίξει το σκορ, παραλίγο να το βρει, αφού μια μικρή ασυνεννοησία μεταξύ του Άλισον και του Φαμπίνιο παραλίγο να της επιτρέψει να μπει στο παιχνίδι. Ο αρχηγός Χέντερσον, που δεν διστάζει να τα βάζει με τους συμπαίκτες του, πλησίασε τον τερματοφύλακα και του έψαλε για τα καλά.

Ο πολύπειρος κίπερ, για τον οποίο ο Κλοπ, έχει παραδεχτεί φέτος ότι είναι ο παίκτης της σεζόν τους μέχρι στιγμής, φάνηκε να διαφωνεί με τα λόγια του αρχηγού του και ανταπέδωσε. Η ένταση ανέβηκε με τους δυο τους να κοντράρονται μέσα στην περιοχή της Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ, η οποία την Κυριακή φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, διανύει μια δύσκολη σεζόν, δείχνοντας να μην μπορεί να φτάσει στο επίπεδο απόδοσης για το οποίο είχε γίνει γνωστή.

To Top