ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χριστοδουλόπουλος: “Θέλω να νιώσω το “Κλ. Βικελίδης” “καυτό” με τον Παναθηναϊκό, στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!”

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, ενόψει του σημερινού (5/4, 19:30, NS Prime) εντός έδρας αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, σε τρία σημεία στάθηκε, τονίζοντας ότι δεν θέλει να μπει σε λεπτομερή ανάλυση της αναμέτρησης.

Κατ’ αρχάς, επισήμανε ότι η προηγούμενη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, επέδρασε ιδιαίτερα θετικά στην ομάδα και έφτιαξε καλό “κλίμα” στα αποδυτήρια. Κατά δεύτερον, τόνισε ότι οι “κίτρινοι” θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει ο Άρης στην πρώτη του νίκη στα πλέι οφ. Και τρίτον, κάλεσε τους οπαδούς να γεμίσουν σήμερα το “Κλ. Βικελίδης” και να δημιουργήσουν “καυτή” ατμόσφαιρα, όπως για παράδειγμα έκαναν στην προηγούμενη εντός έδρας αναμέτρηση στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να ωθήσουν κι αυτοί από την πλευρά τους, με τον τρόπο τους, τον ίδιο τον Χριστοδουλόπουλο και τους συμπαίκτες του στην επικράτηση απέναντι στους “πράσινους”!

Πόσο σημαντική η ισοπαλία και πώς επέδρασε;

Ως αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Αυτό που εξέλαβα απευθείας είναι επέδρασε πολύ θετικά στην ομάδα μας. Βλέπω τα αποδυτήρια. Ξέρω τι γίνεετια. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας. Νιώθω την ανάγκη να πω ότι βλέπω τα αποδυτήρια και καταλαβαίνω ότι θακάνουμεμια πολύμεγάλη προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη, γιατί τη θέλουμε όλοι. Αυτή, όμως, η προσπάθεια θέλει ώθηση από τους οπαδούς της ομάδας. Θέλω να καλέσωτον κόσμο, λοιπόν, να έρθει στο γήπεδο και να συμβάλλει στην προσπάθεια που θακάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη Θέλω να νιώσω ξανά το “Κλ. Βικελίδης” “καυτό”, όπως ήταν στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε εδώ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!”

To Top