Χαντ: “Μείναμε όλοι ενωμένοι! Είμαι περήφανος για το πάθος των παιδιών”

Ο Τζέρεμι Χαντ βρίσκει τα «πατήματα» του μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια και προσφέρει αρκετές λύσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο μοναδικός ξένος των κίτρινων αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην δύσκολη εβδομάδα που είχαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Αγγέλου και εξήρε το ομαδικό «πνεύμα» που έδειξαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του:

«Μετά την πολύ καλή νίκη που πετύχαμε την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν μία δύσκολη κατάσταση για όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα όμως τον χαιρετήσαμε του δώσαμε συγχαρητήρια για την πρόταση που του έγινε και στην συνέχεια συγκεντρωθήκαμε στο σημερινό παιχνίδι. Συνεχίσαμε την σκληρή δουλειά, μείναμε όλοι ενωμένοι και επικεντρωθήκαμε στον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από τη νίκη κόντρα στον Ίκαρο. Και είμαι πάρα πολύ περήφανος για  πάθος που δείξαμε όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα».

 Αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά σήμερα στο παιχνίδι, τρέξαμε ένα καλό σερί στο πρώτο ημίχρονο όμως ο Ίκαρος αντέδρασε και μείωσε στο σκορ. Πιέσαμε όμως στην άμυνα, ο Γιάννης(σ.σ Αθηναίου) ήταν σε πραγματικά εξαιρετική μέρα. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε να του δώσουμε κάποια εύκολα σουτ και πραγματικά έγινε πολύ καλή ομαδική δουλειά σε όλους τους τομείς. Τώρα πρέπει να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες μέσα στην εβδομάδα στον αμυντικό κυρίως τομέα τα οποία θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλεία».

Ενώ για τους πανηγυρισμούς και το πόσο δύσκολο ήταν για την ομάδα να συγκεντρωθεί στο ματς με τον Ίκαρο τόνισε: «Ήταν μια πολύ όμορφη εβδομάδα για όλους, πανηγυρίσαμε όλα τα παιδιά με την ψυχή μας αυτή την επιτυχία αλλά γνωρίζαμε όλοι ότι έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, γιατί σε περίπτωση που χάναμε τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Μας έλεγαν οι προπονητές ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι παρελθόν και εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε στο μέλλον. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και όλα τα παιδιά δείξαμε χαρακτήρα».

To Top