Χαράσσει τη στρατηγική της η ΚΑΕ για το άρθρο 99, συζητήθηκε η διεύρυνση του Aris Golden Club

Στο πολύωρο χθεσινό συμβούλιο της διοίκησης δεν συζητήθηκε μόνο το θέμα προπονητή. Άλλωστε υπάρχουν και πολύ πιο σοβαρά ζητήματα που αφορούν κυρίως τις ενέργειες της ΚΑΕ αναφορικά με το θέμα του άρθρου 99 και των διαπραγματεύσεων που θα γίνουν με τους πιστωτές.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης θα επιδιώξει σήμερα κιόλας να έχει ραντεβού με τον Γιώργο Οικονόμου, νομικό που χειρίστηκε την υπόθεση του άρθρου 99, για να χαράξουν την στρατηγική της ΚΑΕ και τις επόμενες κινήσεις της. Χρόνος δεν υπάρχει για χάσιμο. Ο Άρης πρέπει να αρχίσει να κλείσει τους διακανονισμούς και να πετύχει να έχει με το “μέρος” του το 60% των πιστωτών και φυσικά και το κράτος, εκεί όπου το πιο πιθανό σενάριο είναι η αύξηση των δόσεων σε 90 μήνες.

Εκτός της υπόθεσης του άρθρου 99, οι διοικούντες προσπάθησαν να βρουν τρόπους για να κλείσουν άμεσα και το θέμα της οφειλής προς τον Μιχάλη Πελεκάνο και με αφορμή αυτό έγινε κουβέντα στο πως θα μπορέσει το Aris Golden Club να διευρυνθεί την επόμενη χρονιά, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη βοήθεια από την φετινή περίοδο.

 

To Top