Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά στην υπόθεση Αγγέλου

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναχωρεί σήμερα για την Χαλκίδα, έχοντας στο μυαλό του την πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, εκτιμώντας την δουλειά που έγινε όλη αυτή την προβληματική αγωνιστική περίοδο με το ρόστερ των ειδικών συνθηκών. Ο Έλληνας τεχνικός θα επιστρέψει αρχές της επόμενης βδομάδας και θα δώσει τέλος στην υπόθεση με την απάντησή του.

Αν αυτή η απάντηση είναι θετική, τότε σχεδόν… αυτόματα μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο που έχει ήδη εκπονήσει ο Αγγέλου για την επόμενη χρονιά, με συγκεκριμένες επιλογές παικτών, με συγκεκριμένο προϋπολογισμό και συγκεκριμένους αγωνιστικούς στόχους.

Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε ο Άρης θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν για την αναζήτηση νέου τεχνικού . Υπάρχει και αυτό το σενάριο στο μυαλό των ανθρώπων της διοίκησης, γιατί θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε κατάληξη των συζητήσεων. Σαφώς και στο μυαλό τους υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, αλλά είναι γεγονός ότι θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να κρατήσουν τον Αγγέλου στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αγγέλου ζήτησε μερικές μέρες για να μελετήσει όλα τα δεδομένα. Αυτό θα κάνει μέχρι τη μέρα που θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και θα έχει το τελικό ραντεβού με τη διοίκηση των κίτρινων. Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, γιατί υπάρχει (σημαντική) διαφορά στο οικονομικό. Στην προσφορά δηλαδή που έκανε ο Άρης και στις απαιτήσεις του Αγγέλου, που κρίνονται από τη διοίκηση πως δύσκολα μπορούν να καλυφθούν με τα σημερινά δεδομένα…

 

To Top