ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαρίσης: “Θα επιστρέψουμε στην Πυλαία για έναν τελικό”

Ο Κώστας Χαρίσης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Άρης θα ισοφαρίσει τη σειρά την προσεχή Τετάρτη (17/6) στο “Nick Galis Hall” και θα επιστρέψει το ερχόμενο Σάββατο (20/6) στην Πυλαία για έναν “τελικό” που θα κρίνει την τρίτη θέση.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο σέντερ των κίτρινων επεσήμανε αρχικά: “Τίποτα δεν πήγε καλά για μας σήμερα. Μπήκαμε με μεγάλη θέληση για τη νίκη αλλά χάσαμε εύκολα καλάθια με πρώτον εμένα. Ο ΠΑΟΚ πιέζει πολύ στην έδρα του, χάσαμε τον ρυθμό του αγώνα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να πάρει μια διαφορά 10-15 πόντων. Προσπαθήσαμε στο τέλος να τον ακολουθήσουμε αλλά ήταν αργά. Κάναμε μια τελευταία προσπάθεια όμως δεν ήταν αρκετή. Όλοι ήταν πολύ καλά διαβασμένοι και ήταν δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι”.

Ερωτηθείς για τους λόγους της κακής εμφάνισης του Άρη απάντησε: “Είναι πολλά. Τα συνεχόμενα παιχνίδια, ένας άλλος παράγοντας είναι η κούραση. Τα ίδια συστήματα που εφαρμόζουμε αλλά και αντιμετωπίζουμε”.

Για το τέταρτο παιχνίδι της σειράς υποστήριξε: “Θα παίξουμε έναν μικρό τελικό στην έδρα μας και θα επιστρέψουμε εδώ για έναν ακόμη “τελικό”.

To Top