ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Η ομάδα είναι ήρεμη, μην αμφιβάλλετε γι’ αυτό”

Ο Δημήτρης Πρίφτης είπε για άλλη μια φορά τα πράγματα με το όνομά τους και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του παραμένει ήρεμη και ενωμένη και θα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει στην Πυλαία το επόμενο Σάββατο, ισοφαρίζοντας την Τετάρτη στο Παλέ σε 2-2.

Ο τεχνικός των κίτρινων τόνισε: “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Εμείς ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά πιο σκληρά, έδειξε ότι το θέλει περισσότερο και δίκαια κέρδισε. Θα περιμενουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας, να εμφανιστούμε πιο συνεπείς, δυστυχώς χωρίς κόσμο, αλλά αυτό είναι δεδομένο”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί σήμερα μεγάλη χαμένη ευκαιρία τον πρώτο αγώνα και απάντησε: “Υπήρχε μεγάλη ευκαιρία, δεν τη διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε, όμως έχουμε ακόμα δύο ματς. Εμείς θέλουμε δύο νίκες, ο ΠΑΟΚ μία”.

Για τις αιτίες που δεν του βγήκε το πλάνο είπε ότι “για οποιοδήποτε πλάνο το βασικό συστατικό είναι η ενέργεια, η σκληρότητα, να βάλουμε τα κορμιά μας. Κάναμε δύο αμυντικά δεκάλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε δύο πολύ άσχημα αμυντικά και επιθετικά δεκάλεπτα στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων η κακή εικόνα, τα (γρήγορα) φάουλ του Τόμας συν το ότι δεν ήμασταν όσο σκληροί όσο ο ΠΑΟΚ, δεν είχαμε σωστή συγκέντρωση και χάσαμε εύκολα καλάθια και ανοικτά σουτ…”.

Πρόσθεσε πως “υπάρχει κούραση, αγωνία, μεγάλη επιθυμία, όταν δεν σου βγαίνουν εκφράζεσαι διαφορετικά… Έχουμε περάσει πολλές δυσκολίες μέσα στη χρονιά, για να μας επηρεάσει κάτι τώρα… Προσπάθησα να είμαι ήρεμος, πολλές φορές μέσα στον αγώνα δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ξέρω ποια είναι η χημεία που έχουμε μεταξύ μας, ξέρω τι να επιτρέψω και τι να μην επιτρέψω. Η ομάδα είναι ήρεμη, μην αμφιβάλλετε γι’ αυτό”.

Κατέληξε λέγοντας πως “ο ΠΑΟΚ είχε τη σωστή προσέγγιση, εμείς όχι και αυτό φάνηκε από την σκληρότητα που έπαιξε. Έπαιξε πιο δυνατά και εμείς όχι… Την έχουμε, δεν την έχουμε, την ενέργεια, πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά για να ξανάρθουμε εδώ το Σάββατο. Υπάρχει κούραση κυρίως ψυχολογική που δεν παλεύεται με τίποτα…”.

To Top