Χαριστέας: «Δεν ξέρω πώς θα με υποδεχθεί ο κόσμος του Άρη» (video)

Προετοιμασμένος «για το καλύτερο και για το χειρότερο» δήλωσε ότι είναι ο Άγγελος Χαριστέας, ως προς την υποδοχή που θα του επιφυλάξει αύριο ο κόσμος του Άρη, στην επιστροφή του ως αντίπαλος. Ο διεθνής φορ μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, χωρίς να κρύψει τα λόγια του.

Σχετικά με την ομάδα του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο Χαριστέας είπε: «Ο Άρης είναι μία ομάδα ψυχολογίας. Δεν ξεκίνησε τόσο καλά το πρωτάθλημα φέτος. Αυτό στους επηρέασε. Δεν πήραν αρκετούς βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος. Ο Άρης είναι μία ομάδα με βαριά φανέλα. Με τον κόσμο στο πλευρό του είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις και όπως είδαμε ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε από το Χαριλάου και αυτό δείχνει ότι ο Άρης έχει μία πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα του. Εμείς σαν Παναιτωλικός γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη έδρα και μία ομάδα που καίγεται για βαθμούς και θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αποδείξει όμως ότι μπορούμε και σε δύσκολες έδρες, όπως το Καραϊσκάκη, μία μεγάλη ομάδα να την παίξουμε στα ίσια και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Σχολιάζοντας το δυνατό σημείο του Άρη, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι ο Άρης ξεκινάει δειλά – δειλά να φτιάχνει την ομάδα, καθώς δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Το δυνατό σημείο αυτής της ομάδας ήταν και θα είναι πάντα ο παλμός που υπάρχει στις κερκίδες και από την άλλη βλέπω ότι έχει μία ομάδα που παίζει ένα ποδόσφαιρο με αρκετά τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουν τεχνίτες ποδοσφαιριστές που πάντα μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά στο ένας εναντίον ενός και πιστεύω ότι αυτό είναι το κύριο όπλο του ΑΡΗ».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη: «Έχω ξεχωρίσει έναν ποδοσφαιριστή τον Σανκαρέ, που για αμυντικός έχει πετύχει καθοριστικά γκολ. Για μένα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Καστίγιο, ο Νέτο, που έχουν μεγάλη ποιότητα και ξεχωρίζουν για τον τρόπο παιχνιδιού τους».

Για το πού μπορεί να κριθεί το παιχνίδι αυτό: «Με την εμπειρία μου, έχοντας παίξει πολλά χρόνια στον Άρη, ξέρω ότι το βάρος αυτή τη στιγμή μεταφέρεται στα πόδια των παικτών του Άρη. Εμείς πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό και να παίξουμε ελεύθερο ποδόσφαιρο γιατί μονάχα έτσι πιστεύω ότι μπορείς να περάσεις από αυτή την τόσο ‘καυτή’ έδρα».

Για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Σίγουρα το έχω σκεφτεί. Δεν λέω ψέματα. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή το να αγωνιστώ κόντρα στην ομάδα που με ανέδειξε στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή παίζω στον Παναιτωλικό και θα δώσω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου. Σίγουρα χαίρομαι από την άλλη που θα αγωνιστώ ξανά μπροστά σε αυτό τον κόσμο, για τον οποίο έχω πολύ καλά συναισθήματα».

Τέλος, για το αν φαντάζεται το πώς θα τον υποδεχτεί ο κόσμος, είπε: «Δεν ξέρω πώς θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Είμαι έτοιμος και για το καλύτερο και για το χειρότερο χωρίς αυτό να αλλάζει κάτι σε αυτό που έχω στο μυαλό μου για την ιδέα που λέγεται Άρης».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Άγγελου Χαριστέα στην κάμερα της NOVA

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top